Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

10 проектів та розробок молодих науковців УжНУ візьмуть участь у всеукраїнському конкурсі щодо їх бюджетного фінансування

Вчена рада УжНУ також атестувала наукові роботи стипендіатів Кабміну для молодих учених

0 302
Ректор Володимир Смоланка та вчений секретар Олена Мельник
Ректор Володимир Смоланка та вчений секретар Олена Мельник
29 серпня у конференц-залі ректорату УжНУ відбулося засідання Вченої ради, на якому ухвалили кілька проектів рішень, оголосили про продовження прийому заяв на вступ до університету, а також постановили відкрити клінічну ординатуру на стоматологічному факультеті.
Проректор Ігор Студеняк
Проректор Ігор Студеняк

Вдруге в Україні оголошено конкурс молодіжних проектів, що фінансується за рахунок державного бюджету. Конкурсна комісія нашого університету відібрала 10 наукових проектів, які можуть виконувати наші молоді вчені. Про це поінформував проректор УжНУ із наукової роботи Ігор Студеняк.

Тож під час засідання Вченої Ради було затверджено список проектів наукових робіт та науково-технічних (експериментальних) розробок молодих учених на участь у ІІ етапі конкурсного відбору проектів, які будуть виконуватися за рахунок коштів загального фонду державного бюджету, та відповідно – рекомендували й самих молодих науковців.

Крім того, схвалили рішення «Про атестацію наукової роботи стипендіатів Кабінету Міністрів України для молодих учених». Ним затвердили звіти про наукову роботу й атестували наукові роботи стипендіатів уряду нашої держави для молодих учених В. Ю. Ізая, А. І. Погодіна, О. І. Симканич, М. М. Фізера та М. Й. Філепа.

Триває засідання Вченої ради УжНУ
Триває засідання Вченої ради УжНУ

Також члени Вченої ради підтримали пропозицію про надання творчих відпусток деяким науковцям вишу, проголосували за рекомендації на вступ у докторантуру, рекомендували до друку низку монографій тощо.

Вл. інф.
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.