Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Молодь факультету МЕВ «Країнознавство» опановує інтерактивно

Захід, який другий рік поспіль організовує професор Ален Панов, переростає вже в добру традицію, яку студенти сприймають з ентузіазмом

0 151
Молодь факультету МЕВ «Країнознавство» опановує інтерактивно
Ален Панов
Днями на факультеті міжнародних економічних відносин в рамках дисципліни «Країнознавство» відбулося інтерактивне заняття. Модерував захід  завідувач кафедри міжнародної політики професор Ален Панов. Студенти першого курсу, розділившись на чотири групи, повинні були підготувати власні відеопрезентації короткометражних роликів про Італію, Німеччину, Францію та США.

Молодь з ентузіазмом виконала завдання, підготувавши захопливий інтерактивний продукт, дотримавшись поставлених критеріїв. Зокрема, студенти повинні були дібрати змістовну інформацію про історію, культуру та визначні місця відповідної країни, чітко вибудувати відеоряд і змонтувати відео, та, звичайно ж, передати атмосферу й колорит країни, яку представляли.

Відео представили перед студентами різних курсів і викладачами, які висловили свою думку щодо побаченого та вибрали найкращі ролики.

Молодь факультету МЕВ «Країнознавство» опановує інтерактивноЗахід, який другий рік поспіль організовує професор Ален Панов, переростає вже в добру традицію, яку студенти сприймають з ентузіазмом.

За інформацією кафедри міжнародних відносин УжНУ
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.