Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Факультет МЕВ активізував профорієнтаційну роботу

Представники підрозділу поспілкувалися з учнями старших класів Ужгородської ЗОШ №10 ім. Дойко Габора та Воловецької загальноосвітньої школи

0 250
Факультет МЕВ активізував профорієнтаційну роботу
Учні Ужгородської школи №10 ім. Дойко Габора
Факультет міжнародних економічних відносин, усвідомлюючи важливість профорієнтаційної роботи зі своїми потенційними абітурієнтами, активно працює як у межах Ужгорода, так і в області загалом. Нещодавно працівники підрозділу поспілкувалися з учнями старших класів Ужгородської ЗОШ №10 ім. Дойко Габора. Майбутнім абітурієнтам надали комплексну інформацію про наявні на факультеті МЕВ спеціальності, порядок вступу й переваги в навчанні, які мають студенти факультету міжнародних економічних відносин.

Як зауважує викладач кафедри прикладної лінгвістики Ірина Танчинець, мали на меті ознайомити вступників із навчальними дисциплінами, концепцією спеціальності, переліком посад, які зможе відтак обіймати випускник. Презентовані буклети й конструктивна бесіда дадуть змогу кожному з учнів вибудувати свій індивідуальний освітній маршрут. Таким чином, зустріч посприяє у вибудуванні й реалізації кожним учнем особистого професійного плану до кінця шкільного навчання.

Факультет МЕВ активізував профорієнтаційну роботу
Учні Воловецької ЗОШ
Факультет МЕВ активізував профорієнтаційну роботу
Світлана Павлишин

А викладач факультету МЕВ Світлана Павлишин з профорієнтаційною метою навідалася до Воловецької ЗОШ.

Під час зустрічі з учнями також було наголошено на перевагах і можливостях, які допоможуть молоді у професійному зростанні, сприятимуть удосконаленню особистості в цілому за допомогою команди професіоналів з ФМЕВ!

«Профорієнтація у рідній школі – це завжди щось більше, ніж просто розповідь про УжНУ та факультет міжнародних економічних відносин. Це ще й спілкування зі вчорашніми першокласниками, які нагадують нам про шкільне життя. Тому ми сьогодні з особливим натхненням спрямовували наших майбутніх абітурієнтів, презентували можливості, які їм відкриються під час навчання на нашому факультеті», – підсумовує Світлана Ярославівна.

За інформацією кафедри міжнародних економічних відносин
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.