Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Тиждень підрозділу геофак відзначає й кулінарно: біля головного корпусу УжНУ готували боґрач

Зі свята всі йшли щасливими й ситими☺

0 219

Тиждень підрозділу геофак відзначає й кулінарно: біля головного корпусу УжНУ готували боґрач

В УжНУ триває Тиждень географічного факультету. Однією з важливих складових цього свята є традиційне приготування боґрачу старшокурсниками для новобранців підрозділу – щоб ознайомити першачків і з відпочинковим боком студентського життя.

Уже шість років поспіль молодь організовує захід–демонстрацію своїх кулінарних здібностей. Ужгородський міський осередок політичної партії «Об’єднання «Самопоміч»» підтримав традицію факультету й допоміг закупити всі необхідні для свята продукти. Тож студенти, забезпечені провізією, радо взялися готувати: по черзі нарізали м’ясо, овочі, зелень, хтось розпалював вогнище.

Першокурсник Андрій Процик поділився своїми враженнями: «Атмосфера, яку для мене створили старшокурсники, дуже класна! Мені подобається, що тут є живе спілкування, – це найважливіше. У нас злагоджена командна робота, кожен відповідає за свій процес, тому я впевнений на 100%, що боґрач буде файний ☺».

Тиждень підрозділу геофак відзначає й кулінарно: біля головного корпусу УжНУ готували боґрачТиждень підрозділу геофак відзначає й кулінарно: біля головного корпусу УжНУ готували боґрач

«Цьогоріч це свято мені подобається більше, – додала другокурсниця Надія Соскида, – бо готують боґрач уже не для мене, навпаки, я маю нагоду зробити це для першокурсників. Таким чином ми хочемо показати, що новобранці нам не чужі й ми радо приймаємо їх у свою географічну родину».

«Боґрач тільки частина святкування, бо цього тижня в нас щодня якась подія: Кубок декана з футболу, конференція у рамках Тижня географічного факультету, дискотека, вручення нагород, виступ команди КВН – це все є в нашій програмі. Відпочинкові заходи ми вдало поєднуємо з навчальним процесом», – розповів заступник декана Роман Славік.

Тиждень підрозділу геофак відзначає й кулінарно: біля головного корпусу УжНУ готували боґрачГеографи виявилися щедрими і гостинними: пригощали не тільки своїх, а й студентів з інших спеціальностей, адже боґрач вийшов дуже смачним. Тож зі свята всі йшли щасливими й ситими☺.

Тетяна Проданець
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.