Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Іноземні студенти УжНУ зустрічалися з представниками правоохоронних органів

Захід влаштували у рамках університетської дисциплінарної комісії з розгляду звернень іноземців

0 333

Іноземні студенти УжНУ зустрічалися з представниками правоохоронних органів

16 листопада в головному корпусі УжНУ відбулася зустріч іноземних студентів з правоохоронцями – начальником управління у справах іноземців та осіб без громадянства ГУ Державної міграційної служби України в області Віталієм Шимоняком, начальником сектору протидії незаконній міграції Чопського прикордонного загону Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України Петром Мельником, командиром роти №2 Патрульної поліції Віталієм Сайфутдіновим.

Іноземні студенти УжНУ зустрічалися з представниками правоохоронних органівОрганізатором заходу, який влаштували у рамках університетської дисциплінарної комісії з розгляду звернень іноземців, став провідний спеціаліст відділу роботи з іноземними студентами Олександр Казаков.

Ознайомчу лекцію відвідало близько 200 студентів-арабів стоматологічного і медичного факультетів, які були зараховані на перший курс або переведені на навчання з інших навчальних закладів.

Головна тема обговорення – права та обов’язки, правила поведінки в прикордонному регіоні, у громадських місцях, етикет спілкування з громадянами України і, власне, жителями Ужгорода. Також студентам дали поради стосовно користування транспортними засобами з іноземною реєстрацією. Наголосили, що потрібно носити з собою документи, які посвідчують особу.

Відділ роботи з іноземними студентами планує й надалі такі заходи для представників інших національностей.

Тетяна Проданець
– за інформацією відділу роботи з іноземними студентами
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.