Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Магістранти-історики мали нестандартне заняття у Закарпатському музеї народної архітектури та побуту

Заняття, що поєднало екскурсію з семінаром «Проблеми збереження традиційного гончарства», для молоді організував доцент Василь Туряниця

0 157

Магістранти-історики мали нестандартне заняття у Закарпатському музеї народної архітектури та побутуМагістранти-історики мали нестандартне заняття у Закарпатському музеї народної архітектури та побуту

Враховуючи засади державної політики у сфері вітчизняної освіти та принципи освітньої діяльності в Україні, зокрема науковий характер і різноманітність практичної спрямованості підготовки фахівців, доцент кафедри загальної педагогіки та педагогіки вищої школи Василь Туряниця врізноманітнює форми і методи навчання висококваліфікованих спеціалістів.

Завдяки інноваційним підходам нетрадиційні заняття залишають глибокий слід у майбутніх педагогів, а освітній процес досягає поставленої мети, адже його суб’єкти працюють творчо, натхненно, цілеспрямовано. Зокрема, через це заняття доцента Василя Туряниці змістовні, повчальні та спрямовані на формування й підготовку конкурентоспроможного фахівця.

Магістранти-історики мали нестандартне заняття у Закарпатському музеї народної архітектури та побутуНещодавно у магістрантів спеціальності «Середня освіта» (Історія) факультету історії та міжнародних відносин відбулося чергове заняття у нестандартній формі: поєднання екскурсії з участю в науково-практичному семінарі «Проблеми збереження традиційного гончарства», що проходив у Закарпатському музеї народної архітектури та побуту.

Майбутні вчителі збагатили свій багаж знань фаховою інформацією, що безпосередньо їм знадобиться на професійній ниві, а також на власні очі переконалися: історія Батьківщини, її культура починаються з витоків краєзнавства, місця, де ти народився, зробив перші кроки і ступив на стежину, що повела у великий і розмаїтий світ.

Такі заняття, наголошують магістранти, не тільки цікаві. Вони корисні і повчальні. Це два крила у підготовці сучасного фахівця – креативного, конкурентоспроможного і самодостатнього.

Михайло Рекрутяк, магістрант ІІ року навчання
факультету історії та міжнародних відносин
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.