Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Біологам-магістрам вручили омріяні дипломи

0 980
Біологам-магістрам вручили омріяні дипломи
Біологам-магістрам вручили омріяні дипломи
24 березня на біологічному факультеті УжНУ відбулися урочистості з нагоди вручення дипломів випускникам, які навчалися в магістратурі вже не рік, а півтора. Привітати 56 висококваліфікованих фахівців з початком дорослого професійного життя зібралися представники керівництва факультету, викладачі, студенти бакалаврату, батьки та друзі винуватців свята.
Біологам-магістрам вручили омріяні дипломи

На початку церемонії її ведучі – студенти Василь Ейбер та Михайло Фіглар – від імені присутніх привітали випускників, наголосивши, що факультет пишається своїми магістрами, які старанно й сумлінно навчалися, активно брали участь у науковому й розважальному житті підрозділу й університету загалом. Тож отримання дипломів стало гідним завершенням їхнього навчання в УжНУ й початком самостійного шляху.

Щиро поздоровила своїх учорашніх студентів зі знаменним днем і декан факультету Ярослава Гасинець. «Хочу побажати вам вдалої професійної реалізації. Навіть якщо інколи бажане не збігатиметься з наявним, не засмучуйтеся – виправляйте помилки і впевнено змінюйте навколишню дійсність на краще. Не забувайте своїх університетських друзів, підтримуйте і допомагайте одне одному.

Біологам-магістрам вручили омріяні дипломи

Сподіваюся, ви будете вдячно згадувати ваших викладачів, котрі, як справжні батьки, іноді сварили, іноді змушували вчити матеріал, але безумовно любили вас і мали велике задоволення від вашого збагачення знаннями та вміннями. Згодом будете згадувати ці роки як найкращі, найбільш безтурботні, бо попереду – найскладнішій іспит – доросле життя. Пам’ятайте: у житті головне – не зупинятися на досягнутому, постійно рухатися уперед, удосконалюючи себе, здобуваючи нові рівні, підвищуючи планку майстерності», – зауважила пані Ярослава.

Заступник декана Віталій Симочко, завідувачі кафедр біологічного факультету Віталій Ніколайчук, Володимир Рошко, Олег Колесник, викладачі Наталія Куруц також долучилися до вітальних слів, побажали, аби в житті нинішніх магістрів усе склалося якнайкраще.

Біологам-магістрам вручили омріяні дипломи

Натомість до викладачів від імені щойно дипломованих фахівців зі словами щирої вдячності та обіцянкою ніколи не забувати рідні пенати й бути гідними високого звання випускників біологічного факультету УжНУ звернувся Сергій Обриський.

Як музичні подарунки всім присутнім на святі пролунали вокальні виступи хору студентів ІІ курсу та третьокурсниці Інесси Голибанич.

Завершилася церемонія спільною фотографією на згадку.

За інформацією деканату біологічного факультету
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.