Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Упорядковуємо рідний виш: туризмознавці прибрали «Скалку»

Студенти долучилися до загальноуніверситетської толоки в рамках акції «Закарпаттю – чисте довкілля»

0 263

Упорядковуємо рідний виш: туризмознавці прибрали «Скалку»

Днями трудовий десант факультету туризму та МК висадився на туристично-рекреційній базі УжНУ «Скалка». Студенти не залишилися осторонь впорядкування рідного вишу й долучилися до загальноуніверситетської толоки в рамках акції «Закарпаттю – чисте довкілля».

Цьогоріч до заходу залучили студентів-першокурсників, аби мали змогу ознайомитися з університетською базою і сповна насолодитися спілкуванням з природою.

Упорядковуємо рідний виш: туризмознавці прибрали «Скалку»Туризмознавці охоче працювали під керівництвом директора бази «Скалка» Андрія Головача,  декана Наталії Габчак та викладачів кафедри туризму. Студенти розчистили доріжки, перекопали волейбольний майданчик, зібрали опале листя й залишки гілок дерев, винесли близько 0,5 м³ сміття.

Такого роду заходи не лише допомагають згуртувати студентський колектив та відчути справжній туристичний дух, а й популяризувати екологічну освіту серед молоді.

Стомлені, але задоволені результатом прибирання, студенти запевнили, що й надалі будуть дбати про чистоту «Скалки», і наступний їхній візит точно не забариться! «Приїдемо сюди вже відпочивати», ‒ зізналися вони.

За інформацією факультету туризму та МК
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.