Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Доцент УжНУ взяла участь у семінарі з академічного письма, організованому Посольством США

Наталія Попович мала можливість ознайомитися з сучасними методами викладання академічної англійської мови, а також немовних дисциплін англійською мовою

0 308

Доцент УжНУ взяла участь у семінарі з академічного письма, організованому Посольством США

Доцент кафедри полікультурної освіти та перекладу УжНУ Наталія Попович узяла участь у триденному семінарі «Writing with Academic Integrity: Keys to Success», який відбувся в Тернопільському національному педагогічному університеті.
Доцент УжНУ взяла участь у семінарі з академічного письма, організованому Посольством США
Наталія Попович

Науково-практичний семінар проводив доктор філософії з вивчення та викладання другої мови (SLAT) Університету Аризони, директор програми удосконалення навичок письма (WSIP) Роберт Артур Коте. Захід організовано регіональним відділом англійської мови при Посольстві США в Україні (RELO) та американськими радами з міжнародної освіти (в рамках проекту сприяння академічної доброчесності в Україні – SAIUP).

Учасники семінару – викладачі університетів та аспіранти – мали можливість перейняти досвід з викладання академічного письма, ознайомитися з сучасними методами викладання академічної англійської мови, а також немовних дисциплін англійською мовою. Особливу увагу було відведено розвитку навичок з «академічного письма», використанню найновіших тенденцій організації теоретичної та практичної складової цієї навчальної дисципліни.

На семінарі йшлося про академічну доброчесність, а також правила, які допомагають уникнути порушень авторських прав на письмі.

Родзинкою заходу стали практичні письмові завдання з академічного письма: написання супровідних листів та резюме / CV, аналіз, редагування, експертна оцінка написаного, а також виконання різноманітних завдань з підготовки наукової праці англійською мовою.

Доцент УжНУ взяла участь у семінарі з академічного письма, організованому Посольством СШАНадзвичайно корисним і важливим був цей семінар для викладачів навчальних дисциплін «Англійська мова професійного спрямування» (English for Specific Purposes) та «Англійська мова для академічних цілей» (English for Academic Purposes) на немовних факультетах, а також для тих, хто викладає немовні дисципліни чи спецкурси англійською мовою.

За інформацією деканату факультету історії та міжнародних відносин
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.