Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Економістів-першачків знайомили з Ужгородом

Організатори та учасники заходу висловлюють вдячність студентам 5 курсу факультету туризму і міжнародних комунікацій Юрію Зизичу та Денису Поповичу за цікаву екскурсію

0 1 101
Економістів-першачків знайомили з Ужгородом
Економістів-першачків знайомили з Ужгородом
14 вересня керівництво економічного факультету організувало для студентів 1 курсу ознайомлювальну екскурсію містом.

З приміщення економічного факультету першокурсники разом із доцентами В. М. Герзаничем та В. О. Огородник, а також екскурсоводами спустилися на вул. Собранецьку, де розділилися на дві групи.

Економістів-першачків знайомили з Ужгородом

Студенти кожної групи прогулялися центром міста, ознайомилися з іншими корпусами УжНУ, пройшлися набережною та побували на площі Театральній, після чого піднялися до юридичного факультету, де із задоволенням випили смачної ужгородської кави. На завершення відвідали Ужгородський замок і, звісно ж, не забули сфотографуватися.

Організатори зустрічі стверджують, що на факультеті прагнуть, аби у кожного студента були приємні враження про університет і місто, а тому роблять все для цього можливе. До того ж такі заходи зближують студентів одне з одним, а також з викладачами, що сприяє дальшій успішній роботі.

P. S. Організатори та учасники заходу висловлюють удячність  5-курсникам факультету туризму і міжнародних комунікацій Юрію Зизичу та Денису Поповичу за цікаву екскурсію.

За інформацією економічного факультету
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.