Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Економісти-міжнародники спілкувалися з головою ради Асоціації міст-побратимів Ужгорода й Корвалліса

Предметом зустрічі стало обговорення змін у зовнішній і внутрішній політиці Сполучених Штатів з часу президентства Дональда Трампа та перспективи відносин України і США

0 177

Економісти-міжнародники спілкувалися з головою ради Асоціації міст-побратимів Ужгорода й КорваллісаЕкономісти-міжнародники спілкувалися з головою ради Асоціації міст-побратимів Ужгорода й Корвалліса

Студенти спеціальності МЕВ мали нагоду зустрітися з доктором honoris causa нашого вишу зі США Пітером Бобером. Пан Бобер – громадський діяч, давній друг факультету міжнародних економічних відносин, нині очолює раду Асоціації американського Корвалліса та опікується взаєминами рідного міста з Ужгородом.

Предметом зустрічі стало обговорення змін у зовнішній та внутрішній політиці США з часу президентства Дональда Трампа, перспективи відносин України та Сполучених Штатів. Студенти мали нагоду поставити гостю питання щодо зовнішньополітичного курсу США, ставлення американців до президента-республіканця, змін, які вони відчули зі зміною керівництва держави.

Пан Бобер також дав слушні поради міжнародникам щодо участі у програмах обміну та стажування в США. Студенти зацікавлено спілкувалися з почесним гостем, виявили свою обізнаність у справах міжнародної політики та добрий рівень володіння англійською мовою.

За інформацією кафедри міжнародних економічних відносин
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.