Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Фахівці туристичної галузі з Ужгородського університету здобули нагороди обласної ради та держадміністрації Закарпаття

Редакція Медіацентру щиро вітає колег-ужнівців з відзнаками й бажає творчої наснаги на дальшу плідну працю в улюбленій сфері

0 467

Фахівці туристичної галузі з Ужгородського університету здобули нагороди обласної ради та держадміністрації Закарпаття

Днями з нагоди Дня туризму в Україні керівництво Закарпаття привітало з професійним святом працівників цієї сфери на Закарпатті й нагородило кращих фахівців галузі. Серед відзначених – і троє представників Ужгородського університету.

Так, найвищою відзнакою обласної державної адміністрації «За заслуги перед Закарпаттям» удостоєний старший викладач кафедри туристичної інфраструктури та сервісу УжНУ, член Асоціації фахівців туристичного супроводу Закарпаття, керівник туристично-інформаційного центру Закарпаття Олександр Коваль.

Фахівці туристичної галузі з Ужгородського університету здобули нагороди обласної ради та держадміністрації ЗакарпаттяЗавідувач кафедри соціології та соціальної роботи УжНУ, президент громадської спілки «Регіональна туристична організація Закарпаття» Федір Шандор отримав почесну грамоту ОДА та спеціальну відзнаку «за збереження й популяризацію національних традицій краю, багаторічну сумлінну працю, наполегливу самовіддану роботу у сприянні розвитку та збереженні туристичних надбань».

Асистент кафедри історії України УжНУ, організатор фестивалю «Срібний Татош» Юрій Славік нагороджений грамотою обласної ради.

Під час заходу також підписано меморандум про взаємодію у галузі туризму між Закарпатською облдержадміністрацією, облрадою та громадською спілкою «Регіональна туристична організація Закарпаття», президентом якої є професор УжНУ Федір Шандор. Документ,  зокрема, передбачає спільну координацію заходів Програми розвитку туризму та курортів в нашій області у 2018–2020 роках, розробку комплексної обласної Стратегії розвитку туристичної галузі до 2026 року.

Редакція Медіацентру щиро вітає колег-ужнівців з відзнаками й бажає творчої наснаги на дальшу плідну працю в улюбленій сфері.
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.