Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Факультет МЕВ активізує профорієнтаційну роботу

Заступник декана Ольга Качмар та представники студентської ради підрозділу Наталія Дідик і Євгенія Немеш відвідали старшокурсників природничо-гуманітарного коледжу

0 309

Факультет МЕВ активізує профорієнтаційну роботу

Естафету з візитом до потенційних вступників на факультет міжнародних економічних відносин перейняли заступник декана, доцент Ольга Качмар та представники студентської ради підрозділу Наталія Дідик і Євгенія Немеш, відвідавши старшокурсників природничо-гуманітарного коледжу.

Факультет МЕВ активізує профорієнтаційну роботуФакультет МЕВ активізує профорієнтаційну роботуПрофорієнтаційна команда з ентузіазмом ділилася перспективами навчання на одному з найпрестижніших факультетів УжНУ. Випускники, які здобувають освітню кваліфікацію молодшого спеціаліста, мають змогу продовжити навчання за спеціальністю «Міжнародні економічні відносини» чи «Філологія. Прикладна лінгвістика», скориставшись можливістю перехресного вступу відразу на ІІ курс для здобуття ОС «Бакалавр».

Програма підготовки для фахового вступного іспиту є у вільному доступі на сайті вишу.

Під час виступів також ішлося про наукове та культурнеФакультет МЕВ активізує профорієнтаційну роботу життя студентської молоді, специфіку викладання іноземних мов на факультеті із застосуванням сучасних технологій та освітніх платформ, а також про працевлаштування наших вихованців за фахом у провідних державних та комерційних структурах краю.

Слухачі отримали роздруківки з актуальною інформацією щодо вступної кампанії та захоплено цікавилися відвідинами заходів з нагоди Дня відкритих дверей на факультеті МЕВ.

Бажаємо молоді з допитливим вогником у очах успішно завершити навчання в коледжі та запрошуємо всіх охочих до нас у гості, а найкращих – на навчання! 😉

Висловлюємо вдячність за організацію теплого прийому викладачу англійської мови Наталії Феделещак.

За інформацією кафедри міжнародних відносин УжНУ
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.