Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Факультет міжнародних економічних відносин тісно співпрацює з Міністерством закордонних справ України

Начальник департаменту менеджменту персоналу МЗС України Юрій Ярмілко прочитає курс лекцій для студентів-міжнародників

0 478
Факультет міжнародних економічних відносин тісно співпрацює з Міністерством закордонних справ України
Факультет міжнародних економічних відносин тісно співпрацює з Міністерством закордонних справ України
Декан факультету міжнародних економічних відносин УжНУ професор Микола Палінчак нещодавно зустрівся з начальником департаменту менеджменту персоналу Міністерства закордонних справ України Юрієм Ярмілком. Обговорили можливості дальшої співпраці між відповідним підрозділом нашого університету та Міністерством.
Під час зустрічі порушили питання проходження практики студентів факультету в МЗС України, а також можливість здобувати навички роботи в посольствах України в Угорщині, Словаччині, Чехії.

Загалом студенти факультету економічних відносин мають можливість проходити практику в Міністерстві з 2006 року. Серед тих, хто зсередини побачив діяльність МЗС і здобув відповідні навички, – Аліса Кузнєцова, Вікторія Бондаренко та багато інших

Пан Ярмілко також високо оцінив працівників Міністерства, що закінчили факультет міжнародних економічних відносин УжНУ. Серед таких, зокрема, Ростислав Палагусинець, котрий із січня цього року є Тимчасовим повіреним у справах України в Республіці Македонія; Дмитро Керечанин – перший секретар, керівник Консульського відділу Посольства України в Угорщині, та інші.

Крім того Микола Палінчак запросив пана Ярмілка прочитати курс лекцій для студентів факультету міжнародних економічних відносин. Тож наша молодь матиме нагоду дізнатися найсвіжішу інформацію про роботу Міністерства закордонних справ України, міжнародні відносини та роботу апарату Міністерства на території України й дипломатичних установ за кордоном.

За інформацією факультету міжнародних економічних відносин
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.