Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Фізичний факультет знайомився з першокурсниками за тарілкою смачного боґрачу

Ігри й конкурси, підготовлені студактивом підрозділу, зробили знайомство й спілкування ще більш відкритим і невимушеним

0 282
Дружний колектив фізфаку
Дружний колектив фізфаку
Минув перший місяць нового навчального року. Першокурсники вже перезнайомилися й почали запам’ятовувати імена викладачів та номери аудиторій. Проте все це ще відбувається трохи напружено й схвильовано. Аби полегшити молоді адаптування в абсолютно новому колективі, фізичний факультет влаштував неформальне знайомство з новоспеченими студентами в Боздоському парку.
Володимир Лазур
Володимир Лазур

Провідна роль у підготуванні заходу належить деканові підрозділу Володимиру Лазуру, який поділився думками про поповнення у новому колективі, згадав деякі моменти з власного студентського життя. Не забув очільник факультету розповісти про особливості навчання та наголосити на важливості фізики як науки. «Пам’ятайте: студентські роки – найкращі у вашому житті. Тут на вас очікують різні злети і падіння. І затямте, що на факультеті вас завжди підтримають, вам допоможуть. Тож досягайте нових вершин, ідіть до мети й ніколи не здавайтеся!» – звернувся до присутніх Володимир Юрійович. До вітань приєдналися заступники декана й науково-педагогічний колектив.
Фізичний факультет знайомився з першокурсниками за тарілкою смачного боґрачу

Світлана Кузьма
Світлана Кузьма

Для студентів підготували цікаву розважальну програму: окрім звичайного знайомства та спілкування за смачними тістечками, на них очікували конкурси й ігри від студактиву фізфаку. «Ми навіть не вагалися при виборі формату знайомства. Одразу вирішили: потрібне щось, що відобразило б наш дружній колектив. Кожен має можливість не тільки розслабитися та відпочити, а й у неформальній обстановці поспілкуватися з наставниками», – розповідає громадський декан Світлана Кузьма.

Михайло Фелдій
Михайло Фелдій

Аби першокурсники після активних ігор не залишалися голодними, викладачі доклали максимум зусиль. Протягом тривалого часу наставники «чаклували» над смачною стравою, яка стала родзинкою вечора – боґрачем. А доки основна страва готувалася, студенти ласували запеченою картоплею, смаженими гомілками та іншими смаколиками.

«Це справді класний вечір – я такого й не очікував. Думав, просто прогуляємося парком, посмажимо картоплю – та й усе. Запальна музика, конкурси в компанії з відкритими й щирими викладачами створили чудову атмосферу. Я сподіваюся, що той запал, який усі сьогодні відчули, буде з нами протягом усього навчання», – поділився враженнями з Медіацентром першокурсник спеціальності «Телекомунікації та радіотехніка» Михайло Фелдій.

Вікторія Кенідра
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.