Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Інформатики УжНУ – найперші з інформаційних технологій серед українських і закордонних закладів вищої освіти

Представники Ужгородського університету привезли ґран-прі 34-ї Міжнародної спеціалізованої виставки «Освіта та кар’єра – День студента ’2018»

0 188
Олексій Куруца та Іван Артьомов
Олексій Куруца та Іван Артьомов
Олексій Куруца представляє здобутки УжНУ в ІТ сфері
Олексій Куруца представляє здобутки УжНУ в ІТ-сфері
15–17 листопада в Києві відбулася знакова подія – 34-а міжнародна спеціалізована виставка «Освіта та кар’єра – День студента ’2018». Серед доробку 120 закладів-учасників, як вітчизняних, так і іноземних, експонувалися й досягнення нашого вишу під гаслом «Інформаційні ІТ-технології в ДВНЗ «Ужгородський національний університет»».
Приз ужнівських айтішників
Приз ужнівських айтівців

Зокрема, здобутки факультету інформаційних технологій та Центру інформаційних технологій УжНУ демонстрували в столиці директор Навчально-наукового інституту Євроінтеграційних досліджень професор Іван Артьомов, в.о. начальника Центру інформаційних технологій Олексій Куруца та доцент кафедри інформаційних управляючих систем та технологій Олександр Левчук.

Виставку досягнень УжНУ у сфері сучасних ІТ-технологій відвідало чимало зацікавлених спеціалістів, і вона здобула високу оцінку  авторитетних фахівців галузі. Зокрема, саме нашим представникам дісталося ґран-прі в номінації «Інформаційні ІТ-технології у вищому навчальному закладі». Тобто найперше місце серед усіх перших місць!

Що ж, так тримати, ІТ-івці УжНУ!

P. S. Крім того, Природничо-гуманітарний коледж Ужгородського університету у рейтинговому виставковому конкурсі здобув диплом і золоту медаль, а також звання «Лідер природничо-гуманітарної освіти».
За інформацією завідувача кафедри інформатики та
фізико-математичних дисциплін Олександра Лавера
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.