Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Інформатики УжНУ також відсвяткували День першокурсника

Родзинкою заходу стало діодне шоу другокурсниці факультету інформаційних технологій Тетяни Кут

0 687

Інформатики УжНУ також відсвяткували День першокурсника

На факультеті інформаційних технологій стало доброю традицією святкувати День першокурсника. І це не дивно, адже число першачків із року в рік зростає. Якщо в 2015/2016 навчальному році на перший курс факультету було набрано 62 студенти, то в 2016-2017 н. р. – 74, а в 2017-2018 н. р. – вже 82 студенти. Тож 16 листопада конференц-зал «зеленого» корпусу УжНУ був заповнений вщерть.
Інформатики УжНУ також відсвяткували День першокурсника
Під час святкової програми

Те, що ведучими на урочистому зібранні були відомі студенти ІІ курсу нашого факультету Тетяна Симкович та Олег Давимука, додавало святковому Дню першокурсника ще більшої урочистості.

Святкування почалося, за традицією, з відеопредставлення студентів-неофітів, після чого зі словами привітання перед першачками-інформатиками виступили: декан факультету інформаційних технологій доцент Ігор Повхан, завідувач кафедри інформатики та фізико-математичних дисциплін доцент Олександр Лавер, доценти кафедри програмного забезпечення систем Юрій Білак та Володимир Поліщук, доцент кафедри інформатики та фізико-математичних дисциплін Ігор Лях, старший викладач кафедри інформаційних управляючих систем та технологій Галина Копча-Горячкіна.

Інформатики УжНУ також відсвяткували День першокурсника
Нагороджували студентів грамотами

Найбільш активні в громадському житті та навчанні студенти були відзначені похвальними грамотами декана.

Без перебільшення можна сказати, що День першокурсника на факультеті інформаційних технологій і цього разу пройшов на «відмінно». Присутні в залі гострили свій розум, відповідаючи на непрості запитання різноманітних вікторин, яких у ведучих виявилася велика кількість. Порадували гарними виступами запрошені гості – студентка ІІ курсу Ужгородського коледжу культури і мистецтв Анастасія Манзулич, поетеса Неля Остапів та команда КВК економічного факультету «Va-Bank».

Інформатики УжНУ також відсвяткували День першокурсника
Неля Остапів декламує власні вірші

Цікавим був виступ команди КВК ІІ курсу нашого факультету – «Диплом». Усіх присутніх приємно здивували виступи інформатика-репера Віктора Мікловша з композицією «Будні» та першокурсника Богдана Тарчанина, який вдало поєднав гру на синтезаторі з відеоспогадами теперішнього ІІ курсу.

Родзинкою цього святкового заходу стало діодне шоу другокурсниці факультету інформаційних технологій Тетяни Кут, яке вразило присутніх своєю драйвовістю.

На завершення зауважимо, що чудовий захід був би неможливим без творчого керівництва заступника декана з виховної роботи доцента Ігоря Ляха та активних помічників – студентів: Марії Пелех, Дениса Лісовського, Богдана Струкова, Тетяни Мельниченко та багатьох інших.
Інформатики УжНУ також відсвяткували День першокурсника
Принагідно висловлюємо щиру подяку нашим спонсорам – кафе «Street Coffee», профкому та студраді УжНУ, інтернет-провайдеру в Тячівському районі «Інфобайт сервіс» та студентам ІІ курсу нашого факультету – Денису Лісовському, Віталію Заіці, Вячеславу Чечоткіну та Степану Пуржашу.

Інформатики УжНУ також відсвяткували День першокурсникаСподіваємося, що й наступні святкування Дня першокурсника факультету інформаційних технологій пройдуть не менш вдало, і запрошуємо всіх охочих з інших факультетів відвідувати наші культурні заходи.

За інформацією завідувача кафедри інформатики та
фізико-математичних дисциплін Олександра Лавера
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.