Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Інтерни та здобувачі другої вищої освіти отримали омріяні дипломи

Цьогоріч факультет випустив майже сотню інтернів, 13 магістрів медицини та 125 фахівців із другою вищою освітою

0 1 291
Інтерни та здобувачі другої вищої освіти отримали омріяні дипломи
На факультеті післядипломної освіти сьогодні вручили дипломи своїм випускникам – тим, хто вирішив здобути інший фах, і тим, хто тепер гордо може звати себе лікарем.

Цьогоріч факультет випустив майже сотню інтернів, 13 магістрів медицини та 125 фахівців із другою вищою освітою.

Із вітальним словом до випускників звернувся декан факультету післядипломної освіти Іван Чопей: «Отримання диплома (не важливо, першого чи другого) – це завжди щось особливе. Якщо ви думаєте, що все у вас позаду, ви помиляєтеся! Стів Джобс сказав: там, де щось закінчується, насправді все лише починається».

Інтерни та здобувачі другої вищої освіти отримали омріяні дипломи

Іван Чопей

Теплі слова лунали й з уст викладачів, які вже стали для випускників не лише мудрими наставниками, а й добрими друзями, відтепер – ще й колегами.

Так, завідувач кафедри охорони материнства та дитинства Юрій Бобик сказав: «Цей день хвилює не лише вас, а й нас, бо ми бачимо результати своєї роботи. Бажаю, щоб дорогу, що стелиться перед вами, ви пройшли гідно. Так не буває, щоб усе в житті давалося легко, але наполегливість та жага до знань мають супроводжувати вас усе життя»

Інтерни та здобувачі другої вищої освіти отримали омріяні дипломи

Своєю чергою, випускники дякували викладачам за мудрі поради, старання й терпіння. Вітали й своїх однокурсників, бажали не зупинятися на досягнутому й не засмучуватися через невдачі – впевнено рухатися до нових звершень. Зауважили випускники ще й те, що ті, хто вступає на цей факультет, роблять обдуманий і виважений крок, тож цей диплом для кожного з них справді бажаний, дорогий та омріяний.

Випускники пообіцяли вдосконалювати здобуті знання та не підводити свій факультет. Що ж – у добру путь!

Ксенія Шокіна
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.