Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Інженери УжНУ дістали путівки у професійне життя

Документальне підтвердження власної клопіткої праці у вищій школі отримав 21 випускник

0 814
Інженери УжНУ дістали путівки у професійне життя
Інженери УжНУ дістали путівки у професійне життя
Днями дипломи вручили й магістрам інженерно-технічного факультету Ужгородського університету. 21 випускник дістав документальне підтвердження власної клопіткої праці у вищій школі.

Декан підрозділу Іван Туряниця наголосив, що диплом магістра – це посвідка високого ґатунку, яку отримали кращі інженери нашого університету. «Ми щиро радіємо, що хто багато з вас уже працевлаштований – має гідну роботу за спеціальністю. Це означає, що старання професорсько-викладацького складу не були даремні!».

Інженери УжНУ дістали путівки у професійне життя

Юрій Жигуц, декан ІТФу Іван Туряниця та Ярослав Легета

Також Іван Іванович висловив сподівання, що кваліфікація «інженера-дослідника» відкриє для вихованців чимало нових дверей.

Заступник декана Ярослав Легета теж привітав колишніх уже студентів із завершальним кроком у здобутті вищої освіти, додавши: «Батьки пустили вас у дорогу життя, а ми зробили все, аби вона була якомога гладшою, проте будьте готові й до несподіваних поворотів долі!».

Інженери УжНУ дістали путівки у професійне життя

Випускники щасливі

Завідувач кафедри технології машинобудування Юрій Жигуц та завідувач кафедри приладобудування Валентин Іваницький, перейнявши естафету щирих привітань, побажали випускниками успішної кар’єри та радощів сімейного життя.

«Спасибі, університете, за безцінні п’ять з половиною років, за неймовірний досвід та за друзів-викладачів», – з короткою промовою від імені магістрів виступив Олександр Вівчарський.

Після зачитування наказу ректора розпочалася урочиста церемонія вручення таких бажаних дипломів.

На завершення всі присутні зробили спільне фото на згадку біля маятника Фуко у холі УжНУ.

Віра Лабич
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.