Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Юридичний факультет вітає Тетяну Карабін зі здобуттям наукового ступеня доктора юридичних наук

Наснаги в професійному зростанні та майбутніх наукових пошуках!

0 1 290
Юридичний факультет вітає Тетяну Карабін зі здобуттям наукового ступеня доктора юридичних наук
Юридичний факультет вітає Тетяну Карабін зі здобуттям наукового ступеня доктора юридичних наук
Колектив юридичного факультету Ужгородського національного університету щиро вітає виконувачку обов’язків завідувача кафедри адміністративного, фінансового та інформаційного права, доцента Тетяну Карабін з нещодавнім успішним захистом дисертаційного дослідження та врученням диплома доктора юридичних наук.

Від усієї професорського-викладацької корпорації, співробітників та студентів бажаємо успішного втілення всіх творчих і наукових задумів, наснаги в професійному зростанні й в майбутніх наукових пошуках! Нехай підґрунтям щасливого особистого життя і плідної професійної діяльності буде лише міцне здоров’я та удача, натхненна думка й щирі почуття, підтримка родини та колег!

Колеги вітають також наукового консультанта – декана юридичного факультету, доктора юридичних наук, професора Ярослава Лазура, який докладає багато зусиль для поліпшення роботи на юридичному факультеті та створення найкращих умов для розвитку юридичної освіти і науки на Закарпатті. Колеги бажають довголіття, міцного здоров’я і благополуччя, а також дальших успіхів у формуванні наукової школи адміністративістів, незгасного інтересу до науки, нових ідей і талановитих докторантів!

Нагадаємо, захист дисертації Тетяни Карабін «Розподіл повноважень публічної адміністрації (доктринальний адміністративно-правовий аналіз)» на здобуття наукового ступеня доктора юридичних наук за спеціальністю 12.00.07 – адміністративне право і процес; фінансове право; інформаційне право відбувся 24 грудня 2016 року в спеціалізованій вченій раді Д17.051.07 Запорізького національного університету.

Колектив юридичного факультету Ужгородського університету
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.