Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Кафедра військової підготовки продемонструвала свій потенціал керівництву УжНУ

Ректор УжНУ Володимир Смоланка та проректор із наукової роботи Ігор Студеняк оглянули технічне забезпечення та ознайомилися з унікальними авторськими розробками колективу підрозділу

0 204

Кафедра військової підготовки продемонструвала свій потенціал керівництву УжНУ

Не лише продемонструвати технічне забезпечення, а й ознайомити з унікальними авторськими розробками колективу 5 червня випала нагода викладачам кафедри військової підготовки – із візитом до них завітали ректор УжНУ Володимир Смоланка та проректор із наукової роботи Ігор Студеняк.

Кафедра військової підготовки продемонструвала свій потенціал керівництву УжНУЦьогоріч присягу на вірність українському народу складе вже другий випуск військової кафедри. Деякі офіцери запасу навіть встигли знайти роботу за здобутим військовим фахом, а це лише підтверджує: за невеликий час існування кафедри тут готують справді якісні кадри.

Викладачі на чолі із завідувачем підрозділу Василем Олійником продемонстрували гостям матеріально-технічну базу кафедри. Крім того, представили й важливі не лише для курсантів, а й для української армії загалом, авторські розробки лабораторії управління вогнем артилерії: електронний 3D-підручник з роботи мінометного комплексу та інтерактивний мультимедійний артилерійський тренажер – над їхнім створенням трудилися і працівники, і курсанти.

Побаченим Володимир Смоланка залишився задоволений: «За дуже короткий час тут налагодили освітній процес на високоякісному рівні. Мене вразили оригінальні розробки кафедри – вони є актуальними для української армії».

Кафедра військової підготовки продемонструвала свій потенціал керівництву УжНУ
Володимир Смоланка та Ігор Студеняк з викладацьким складом кафедри військової підготовки

«За два роки роботи кафедри нам вдалося сформувати колектив однодумців – це, на мою думку, чи не найголовніше для успішної роботи й просування підрозділу, – підкреслює Василь Олійник. – Впевнений, що в майбутньому зможемо вивести нашу кафедру на високий конкурентоспроможний рівень у сфері підготовки військових кадрів».

Більше – у нашому відео.


Ксенія Шокіна
фото, відео Роберта Паппа
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.