Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Студенти мілітарного підрозділу УжНУ – перші на Закарпатті долучилися до флешмобу щодо визволення полонених українських моряків

Курсанти кафедри військової підготовки другого року навчання записали відеозвернення з вимогою звільнити незаконно затриманих

0 783
Звільнити українських моряків! Із цією вимогою до Кремля звертається весь цивілізований світ. Кафедра військової підготовки УжНУ – перша на Закарпатті, хто долучився до флешмобу щодо звільнення полонених ВМС України з московських лап.

Курсанти другого року навчання записали відеозвернення з вимогою звільнити з полону незаконно затриманих моряків. Заступник завідувача кафедри військової підготовки підполковник запасу Ігор Єськін каже:

– Ми підтримуємо полонених українських моряків і сподіваємося, що ця акція приверне увагу суспільства і прискорить їх повернення додому.

Студенти мілітарного підрозділу УжНУ – перші на Закарпатті долучилися до флешмобу щодо визволення полонених українських моряківІніціативу підтримали і студенти, і викладачі кафедри. До слова, студенти самі підготували тематичний плакат, а нетиповий для наших країв прапор ВМС нашим військовикам передали колеги зі Львова.

Військова кафедра закликає й інші підрозділи УжНУ долучатися до акції на підтримку українських моряків. Разом – сила!

Нагадаємо, 25 листопада Росія виявила відкриту агресію у нейтральних водах Азовського моря: корабель РФ протаранив рейдовий буксир українських військових «Яни Капу» та уразив вогнем малі броньовані артилерійські катери «Нікополь» та «Бердянськ». У результаті нападу українські військові потрапили в полон, є поранені.

Ксенія Шокіна,
відео Роберта Паппа
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.