Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Хіміки відсвяткували професійно

Святкування продовжили в одному з нічних клубів міста

0 507
Хіміки відсвяткували професійно
Нещодавно студенти та викладачі хімічного факультету урочисто відзначили професійний день. Захід провели в Закарпатській обласній філармонії.

Хіміки відсвяткували професійно

Василь Лендєл

Запальні ведучі Діана Островська та Василь Панкулич зуміли створити атмосферу справжнього свята.

Як і годиться, першим усіх присутніх привітав декан хімфаку Василь Лендєл. Він побажав гарного відпочинку всім тим, хто на нього заслужив, додавши: «Хоч День хіміка відзначають в останню неділю травня, проте саме 13-те число стане вихідним дня нас!».

Хіміки відсвяткували професійно

Напередодні концерту відбувся турнір з футболу за «Кубок декана». З цієї нагоди очільник хімфаку нагородив призерів. Команда переможців – збірна викладачів – отримала трофей, а збірній студентів дістався смачний торт.

Хіміки відсвяткували професійно

Ігор Король

Проректор з науково-педагогічної роботи Ігор Король поздоровив хімфак від імені ректорату, зазначивши, що хіміки – чудові науковці, адже завжди знають, що і з чим варто і не слід міксувати. «Хай у ваших душах завжди буде свято!» – підсумував свою промову Ігор Іванович.

Голова профкому викладачів факультету Олександр Кохан перейняв естафету привітань, додавши: «Сонячна погода сьогодні святкує разом з нами! Все цвіте, бо ж день хіміка! Хай вам таланить і ніколи не сумуйте!».

Опісля публіку розважали танцювальний колектив «Танцювальна корпорація друзів», солістка Закарпатської обласної філармонії Ірина Філіпенко та заслужений артист України Олександр Садварі.

Хіміки відсвяткували професійно

Хіміки відсвяткували професійно

Студенти філфаку привітали хіміків лірикою Ліни Костенко. Неабияк повеселили глядачів четвертокурсники «Наші фармацевти». Не хотіли відпускати зі сцени Анету Гельмеці та Валерію Омелюк за чуттєве виконання пісні «Човен».

Вдало виступила команда КВК «Збірна студентів хімфаку», за що зібрала бурю оплесків. Третій курс хімфаку приготував відеопривітання для рідного підрозділу, а «Хімфайта» КВК презентувала слайд-шоу «Якими дітьми були наші викладачі?».

Хіміки відсвяткували професійно

Несподіваним музичним сюрпризом здивували зал також аспіранти кафедри аналітичної хімії. Традиційно доцент кафедри органічної хімії Юрій Фаринюк, котрий викладає охорону праці, поділився студентськими відповідями на іспитах, які сам називає «перлами».

У фіналі вечора шквал емоцій викликали драйвовий танець, барабанна та гітарна музика, а також фаєр-шоу.

Опісля декан знову взяв слово, передавши вітання від ректора УжНУ Володимира Смоланки. Василь Георгійович також запросив усіх продовжити вечір в одному з нічних клубів міста.

Віра Лабич
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.