Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Книжку «Закарпаття під прицілом» передали в бібліотеки краю

Подарував видання книгозбірням Фонд розвитку молодіжних рухів «Вперед»

0 161
Передача книг Науковій бібліотеці УжНУ. На фото: Михайло Дідич, Олександр Гаврош, Марія Медведь
Передача книг Науковій бібліотеці УжНУ. На фото: Михайло Дідич, Олександр Гаврош, Марія Медведь
На День української писемності та мови Фонд розвитку молодіжних рухів «Вперед» передав майже сотню книжок Олександра Гавроша «Закарпаття під прицілом» для бібліотек області. Збірник складається зі статей відомого журналіста про виклики і загрози найзахіднішій області України з боку інших держав.

Як пояснив голова фонду Михайло Дідич, їхня громадська організація покликана виховувати патріотичні почуття в молодих українцях. Тому в час гібридної війни, що ведеться проти нас, великого значення набуває інформаційна протидія ворожій пропаганді. Книжка Олександра Гавроша якраз і виконує це завдання. «Прочитавши книжку, я сам розібрався в деяких штучно накручених проблемах, які роздмухують вороги України», – зізнається Михайло Дідич.

Передача книжок ЗОУНБ ім. Ф. Потушняка під час зустрічі з Юрком Прохаськом
Передача книжок ЗОУНБ ім. Ф. Потушняка під час зустрічі з Юрком Прохаськом

Автор висловив вдячність фонду «Вперед» за те, що закупили книжку для бібліотек. «Наклад видання – невеликий (350 примірників), через що «Закарпаття під прицілом» не дійшло навіть до прилавків книгарень, книжку розібрали на презентаціях, – пояснює Олександр Гаврош. – Тепер з нею зможуть ознайомитися всі охочі бодай у закарпатських бібліотеках».

Михайло Дідич та Олександр Гаврош особисто передали книжки як до Наукової бібліотеки Ужгородського національного університету, так і до Закарпатської обласної наукової універсальної бібліотеки імені Федора Потушняка. Тож до Дня української писемності та мови книгозбірні отримали актуальні подарунки.

Іванка Когутич
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.