Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Коледжани УжНУ демонстрували знання законодавства у брейн-рингу

На інтелектуальний захід у рамках Загальнонаціонального правопросвітницького проекту «Я маю право» завітали й представники головного територіального управління юстиції в Закарпатській області

0 211
Коледжани УжНУ демонстрували знання законодавства у брейн-рингу
Зі студентами спілкується Ярослав Лазур
У природничо-гуманітарному коледжі триває Всеукраїнський тиждень права. 6 грудня в рамках Загальнонаціонального правопросвітницького проекту «Я маю право» відбувся брейн-ринг, до якого долучилися й представники головного територіального управління юстиції в Закарпатській області.

Модераторами заходу стали Владислав Товтин (головний спеціаліст теруправління) та Ірина Черниченко (голова циклової комісії юридичних дисциплін коледжу).

Коледжани УжНУ демонстрували знання законодавства у брейн-рингу
Під час гри

З вітальним словом до учасників звернувся декан юридичного факультету Ярослав Лазур та директор природничо-гуманітарного коледжу Володимир Росоха. Почесними членами журі стали Руслана Натуркач (начальник головного територіального управління юстиції в Закарпатській області), Михайло Давиденко (директор Ужгородського місцевого центру з надання безоплатної правової допомоги), Лариса Фучко (заступник директора регіонального центру з надання безоплатної правової допомоги в Закарпатській області), Павло Черевко (заступник декана юрфаку), Ігор Маслюк (начальник відділу з питань цивільного захисту обласної держадміністрації).

Коледжани УжНУ демонстрували знання законодавства у брейн-рингу
Нагородження учасників

Студенти І–ІV курсів спеціальності «Право» незалежним жеребкуванням були розподілені на 4 команди. Гравці показали не тільки високий рівень знань законодавства України, а й справили враження на членів журі щодо знання міжнародних нормативно-правових актів. Атмосфера заходу була дружньою та невимушеною, утім боротьба виявилася запеклою. У підсумку ІІІ місце виборола команда «Мажоритарщики», ІІ місце – в «Ліги правників», Першість здобули «Русини».

Усі учасники отримали цінні призи від юридичного факультету Ужгородського університету та головного територіального управління юстиції в Закарпатській області, з котрим триває плідна співпраця як в освітній сфері, так і в справі пропаганди правової культури серед молоді.
Коледжани УжНУ демонстрували знання законодавства у брейн-рингу

За інформацією природничо-гуманітарного коледжу УжНУ
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.