Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

За прилавком «Кобзаря» зі своєю дебютною збіркою знайомила відвідувачів Марія Трунова

У найближчим планах – проза, що вже готується, вариться і кипить у голові дівчини. Не вистачає тільки чогось, що поєднало б інгредієнти зі спеціями, аби читач «з’їв» страву до кінця

0 346
За прилавком «Кобзаря» зі своєю дебютною збіркою знайомила відвідувачів Марія Трунова
За прилавком «Кобзаря» зі своєю дебютною збіркою знайомила відвідувачів Марія Трунова
14 грудня в ужгородській книгарні «Кобзар» відбулася чергова зустріч із закарпатським літератором у рамках акції «Письменник за прилавком». Зустрічала відвідувачів крамниці та знайомила їх зі своєю першою збіркою молода поетеса Марія Трунова.

Дівчина розповіла, що до акції долучилася випадково. Але її значення оцінює позитивно – такі ініціативи потрібно підтримувати. А ще – про них варто розповідати й добре анонсувати, щоб читачі також мали змогу підготуватися до зустрічі з письменником.

Поговорили з дівчиною про літературне життя міста й регіону. Ним вона не зовсім задоволена – каже, що тут широке поле для роботи. «У нашому місті не вистачає своєї літературної тусовки – щоб письменники конкурували й «билися» за аудиторію. Цей рік був дуже тихим в Ужгороді. На літературні події я частіше потрапляла у Львів, ніж тут. Але росте нове покоління, котре, вірю, допоможе стати місту книжковою родзинкою країни».

Презентована збірка «Небо в квадраті» вміщує тільки ті поезії, котрі були Марії до вподоби. Тут зібрані еротично-ліричні твори авторки, серед яких можна натрапити й на російськомовні (розповідає також, що останнім часом почала більше писати саме цією мовою).

У найближчим планах – проза, що вже готується, вариться і кипить у голові дівчини. Не вистачає тільки чогось, що поєднало б інгредієнти зі спеціями, аби читач «з’їв» страву до кінця. А що бажає гостя колективу Медіацентру УжНУ та нашій університетській спільноті? Слухаємо!

Акція «Письменник за прилавком» вже на фінішній прямій, тому поспішаймо завітати до ужгородської книгарні «Кобзар» та встигнути познайомитися з майстрами пера нашого регіону!

Антоніна Чундак
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.