Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Міс УжНУ-2017 Ксенія Бонка: «Треба вірити в себе і свої сили»

Перша красуня УжНУ зізнається, що навчання на медичному факультеті – понад усе!

0 1 283
Міс УжНУ-2017 Ксенія Бонка: «Треба вірити в себе і свої сили»

Міс УжНУ-2017 Ксенія Бонка: «Треба вірити в себе і свої сили»

Ксенія Бонка

Світло софітів, хвилювання та шалене бажання перемогти. Хвилина. І ще хвилина. Аж ось ведучі виголошують: «І переможницею конкурсу «Міс УжНУ-2017» стає… Ксенія Бонка!». Єєєє!!! Що відчувають переможці? Якими зусиллями дістається корона першої університетської красуні? Про що думається, коли твоє ім’я гримить на весь університет і навіть місто?

Про це та інше журналісти Медіацентру розпитували цьогорічну переможницю конкурсу краси — студентку медичного факультету Ксенію Бонку.

  • Ксеніє, чи доводилося вже брати участь у конкурсах краси?

— Університетський досвід для мене, можна сказати, перший. Я дебютувала на Міс медичного факультету, а тепер-от стала Міс УжНУ. Раніше навіть не думала про такі конкурси.

  • Розраховувала на перемогу чи йшла на конкурс винятково з цікавості?

— Я дуже хотіла виграти! Настільки, що іноді не спала ночами: обдумувала, як мені краще вийти, як стати, яка має бути зачіска, взуття — продумувала все до дрібниць, прагнучи перемогти.

  • Чим складною була підготовка?

Міс УжНУ-2017 Ксенія Бонка: «Треба вірити в себе і свої сили»

— Оскільки навчальний процес на медичному факультеті потребує великої відповідальності, мені було непросто часто ходити на репетиції, поєднуючи їх із засвоєнням дуже складних навчальних предметів, підготовкою до занять… Мабуть, це було найскладнішим, адже не хотілося осоромитися на конкурсі, але й збавляти оберти в навчанні ризиковано.

  •  Ти готувалася до конкурсу якось спеціально чи обмежилася відвіданням репетицій?

— Я переймалася тим, аби гарно виглядати на сцені, зокрема, в купальнику. Тому надавала особливої уваги фізичній формі, щоб почуватися комфортно і впевнено. Через це дотримувалася дієти, усунула зі свого раціону смажене. Щодо підготовки – саме вихід у купальниках зайняв дуже багато часу, бо ж це була не лише демонстрація фізичної форми дівчат — вихід був із хореографічною постановкою. Думаю, я не помилилася, коли вирішила приділити найбільше уваги саме цьому виходу.

  • Зі сцени усе виглядало гарно і доброзичливо. А яким було життя конкурсанток за кулісами?
Міс УжНУ-2017 Ксенія Бонка: «Треба вірити в себе і свої сили»

— Ми підтримували одна одну, розважалися, веселилися. Було надзвичайно цікаво! Ми спілкувалися з дівчатами дуже часто, адже за три місяці підготовки мали багато репетицій. Допомагали одна одній, підказували. Тож у нас була доброзичлива атмосфера не лише на сцені, а й поза нею.

  • Про що були перші думки, коли почула ім’я переможниці, — своє ім’я?

— Спочатку не повірила. Стояла і дивилася на маму. Мені хотілося закричати, але оскільки мала вже титул «Міс елегантність», не змогла собі цього дозволити. Я стримувала емоції, але першим був погляд на маму. Я відчула її енергію, такий потужний посил і той крик, як вона за мене вболівала… Це було неймовірно!

  • Що, на твою думку, є запорукою успіху? Що тобі допомогло перемогти?

Міс УжНУ-2017 Ксенія Бонка: «Треба вірити в себе і свої сили»

— Впевненість і постійна праця. Треба вірити в себе і свої сили.

  • Це лише твій другий конкурс краси, але результати свідчать, що можеш розвиватися у модельному бізнесі й досягнути успіху. Маєш такий намір?

— Насправді я би хотіла… Але справи такі, що в мене занадто мало вільного часу. Я навчаюся на медичному, а на третьому курсі у нас КРОК, який мені потрібно успішно скласти, тож це питання, так би мовити, під питанням. Але якби було більше часу, зізнаюся, я би не відмовилася.

  • Які найближчі плани?

— Найперше – успішно скласти сесію і впевнено перейти на другий курс медфаку. Хочу мати можливість відпочивати й насолоджуватися кожною хвилиною життя.

Розмовляла Ксенія Шокіна
фото з особистого архіву Ксенії Бонки
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.