Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

На факультеті МЕВ презентували Uzhhorod Debate Club

Унікальна університетська платформа об’єднує студентів, викладачів, активну молодь навколо ідеї дебатів та цінностей вільного висловлення думок – долучайтеся!

0 209
Днями голова наукового товариства студентів та аспірантів факультету міжнародних економічних відносин Денис Цап у своєму підрозділі презентував Uzhhorod Debate Club.
Денис Цап
Денис Цап

Uzhhorod Debate Club – унікальна платформа університету, яка об’єднує студентів, викладачів, активну молодь навколо ідеї дебатів та цінностей вільного висловлення думок.

«Формат, який пропонуємо в організації дебатування, – це британсько-парламенські дебати. Хочу наголосити на особливостях: ви не будете попередньо знати теми, посади, яку «обійматимете». У результаті навчитеся думати пластично, максимально детальніше аналізувати все, що в майбутньому дозволить передбачати кроки суперника наперед», – розповідає про тонкощі дебатів Денис Цап.

Відтак перейшли до докладного вивчення процесу підготовки, виголошення промови, доведення власної думки, аргументації. Денис приводив різноманітні приклади для зрозумілішого викладу інформації.

На факультеті МЕВ презентували Uzhhorod Debate Club

Микола Палінчак
Микола Палінчак

Згадали і про українські та міжнародні дебатні школи, у яких з часом буде можливість брати участь. Ці школи дають можливість спілкуватися з чемпіонами всеукраїнського рівня. Надалі з’явиться можливість змагатися в турнірах і чемпіонатах, де можна здобути навички дебатування на всеукраїнських турнірах українською та англійською мовами.

«Приємно, що на нашому факультеті є такі ініціативні студенти, як Денис Цап, і що сьогодні ви відкриваєте дебатний клуб у межах нашого підрозділу. Після певної роботи з документами цей клуб стане окремою структурою. Дуже важливо вміти слухати, дискутувати, адже це частинка вашої майбутньої кар’єри, – зауважив декан факультету МЕВ Микола Палінчак.

Денис Цап разом з іншими учасниками дебатного клубу запрошує всіх охочих долучатися до дебатування – заповнюйте анкету або ж ознайомтеся з детальною інформацією про клуб.

Вікторія Кенідра
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.