Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

На факультеті МЕВ урочисто відкрили ще одну оновлену аудиторію

Реконструювати приміщення вдалося за фінансового сприяння депутата Закарпатської обласної ради Андрія Андріїва

0 352

На факультеті МЕВ урочисто відкрили ще одну оновлену аудиторіюНа факультеті МЕВ урочисто відкрили ще одну оновлену аудиторію

Днями на факультеті міжнародних економічних відносин УжНУ відбулося урочисте відкриття аудиторії 516. Реконструювати приміщення вдалося за фінансового сприяння депутата Закарпатської обласної ради Андрія Андріїва. Як повідомляє декан факультету Микола Палінчак, аудиторія стане, зокрема, й майданчиком для діяльності Асамблеї громадських рад Закарпаття, з якою підрозділ активно співпрацює.

Микола Палінчак привітав усіх присутнім із відкриттям приміщення та представив гостей свята: «Чимало для громадськості зробив наш гість, депутат облради Андрій Андріїїв. Упевнений, буде робити й надалі. Ми домовилися, що у вересні пан Андрій прочитає цикл лекцій, обов’язково в цій аудиторії, щодо альтернативної енергетики. Слухачі отримають сертифікати від Асамблеї громадських рад. Я обіцяю, що, закінчивши навчання, кожен студент матиме мінімум п’ять сертифікатів, з якими буде значно більше шансів влаштуватися на хорошу роботу».

На факультеті МЕВ урочисто відкрили ще одну оновлену аудиторіюВідтак слово мав Андрій Андріїв, який повідав студентам коротку історію власного успіху. Зауважив також, що серед найголовніших завдань його діяльності – створення нових робочих місць з гідними умовами та оплатою праці.

Проректор УжНУ з науково-педагогічної роботи Ігор Король, також присутній на заході, побажав присутнім дальших успіхів, матеріального та морального задоволення у роботі.

Також із вітальним словом до аудиторії звернувся голова Закарпатської організації Національної спілки письменників України Василь Густі та голова Асамблеї громадських рад Закарпаття Федір Харута.

Ще одною знаковою подією на відкритті стало вручення Миколі Палінчаку геральдичної відзнаки, а Андрію Андріїву – ордена «Заслужений громадський діяч Закарпаття» І ступеня.

На факультеті МЕВ урочисто відкрили ще одну оновлену аудиторіюВідтак присутні оглянули осучаснену аудиторію. Повністю реконструйована, світле й комфортабельне приміщення з новими меблями відповідає євростандартам, де створені чудові умови для навчання студентів.

Юлія Шипович
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.