Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

На факультеті МЕВ знають, як не сумувати під час сесії, і вже чекають на Діда Мороза

Четвертий рік поспіль студрада підрозділу прикрашає поверх перед 1 грудня, щоб із приходом зими на факультеті панувало передчуття свят

0 244
На факультеті МЕВ знають, як не сумувати під час сесії, і вже чекають на Діда Мороза
Факультетська зелена красуня
У перші дні зими студенти факультету міжнародних економічних відносин вирішили подарувати одне одному святкову атмосферу й підняти настрій. До створення новорічного антуражу з ентузіазмом долучився студентський актив.
На факультеті МЕВ знають, як не сумувати під час сесії, і вже чекають на Діда Мороза
Наталія Дідик

«Уже четвертий рік поспіль студрада факультету прикрашає поверх перед 1 грудня, щоб із приходом зими на факультеті панувало передчуття свят, що наближаються. Це вже стало своєрідною традицією, – розповідає голова студради факультету МЕВ Наталія Дідик. – Ми постійно стараємося докупити іграшки чи інші елементи декору, а щось виготовляємо власноруч.

Напевно, всі дуже люблять новорічні свята, тому ми вирішили привнести трохи казкової атмосфери в студентські будні. Дуже приємно, коли після своєї роботи бачимо задоволених студентів, які фотографуються із нашою ялиночкою і виставляють святкові фото у соцмережах».

Студенти вже помітили, що святкові прикраси на факультеті до вподоби й викладачам – дарують гарний настрій, На факультеті МЕВ знають, як не сумувати під час сесії, і вже чекають на Діда Морозавикликають усмішку й нагадують, що всі ми родом із дитинства, коли Новий рік – це казкова пора.

Викладач факультету Діана Стеблак зауважує: «Завдяки нашим студентам на факультеті відчувається подих новорічної казки, яка викликає усмішку на обличчях у студентів та викладачів. Зимові свята – це чудова пора, коли всі ми віримо в те, що всі наші мрії здійсняться і щось магічне та добре обов’язково станеться, – створена студентами святкова атмосфера викликає саме такі думки».

Молодь зізнається, що більшість часу проводить в університеті на парах або вдома за навчанням, а коли довкола панує святкова атмосфера, то і вчитися легше і сумувати ніколи. Особливо в передчутті модулів та сесії.

Ксенія Шокіна
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.