Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

На факультеті туризму та МК ушанували памʼять Небесної Сотні

За допомогою відеозвернення студенти поіменно згадали Героїв, які загинули на Майдані

0 102
20 лютого, у день четвертої річниці розстрілів на Майдані, на факультеті туризму та міжнародних комунікацій вшанували пам’ять усіх українців, які віддали своє життя під час Революції Гідності та неоголошеної війни на сході країни.

На факультеті туризму та МК ушанували памʼять Небесної СотніСтуденти поіменно згадали Героїв, які загинули на Майдані, юних хлопців, чоловіків та жінок, котрі ніколи не повернуться додому, не обіймуть близьких, не всміхнуться друзям…

Відеозведення з подій на Майдані 2014 року викликали сльози у студентства – свідченням того, що в нашій державі підростає свідоме покоління юнаків та юнок, які гідно стоятимуть за майбутнє України.

На факультеті туризму та МК ушанували памʼять Небесної Сотні«Ми, їхні однолітки, глибоко усвідомлюємо, що подвиг Героїв назавжди має закарбуватися в наших серцях, а події чотирирічної боротьби повинні стати прикладом величезної любові до України і боротьби за правду та справедливість. Цим самим підтверджуємо, що українці готові боротися за свою державу та робити все максимально можливе, аби ті задуми й побажання полеглих жити у вільній незалежній і соборній Україні здійснилися», – відзначили студенти-туризмознавці.

За інформацією факультету туризму та МК
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.