Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

98 % свіжоспечених бакалаврів ІТФу продовжать навчання в магістратурі

Цьогоріч випускниками інженерно-технічного факультету стало понад 100 свіжоспечених фахівців

0 204

Урочистості з нагоди вручення дипломів бакалаврам інженерно-технічного факультету відбулися 10 липня у холі головного корпусу УжНУ. Випускниками стало понад сотню свіжоспечених фахівців.
Іван Туряниця

Розпочав захід декан факультету Іван Туряниця: «За нашими підрахунками, приблизно 98 % наших випускників продовжать навчання в магістратурі. Це дуже приємний факт. Наш факультет пишається своїми випускниками і завжди відкритий для них. Тож хочеться побажати їм усім успіхів у навчанні й дальшому працевлаштуванні, а також реалізації всіх ваших планів, усіх задумів».

Побажання випускникам також висловив проректор з науково-педагогічної роботи Ігор Король: «Сьогодні ви вийшли на черговий рівень. Дипломи є підтвердженням цього. Наступним етапом для вас стане робота. Сподіваюся, ви зумієте реалізуватися в обраній спеціальності і будете задоволені власним вибором».

Ігор Король та випускник ІТФу
Ігор Сернівка

На заході були присутні представники відділу працевлаштування компанії «Джейбіл». Зокрема, до слова запросили колишнього випускника інженерно-технічного факультету УжНУ, а нині – завідувача відділу тестування підприємства «Джейбіл» Ігоря Сернівку. Гість побажав випускникам знайти роботу до душі й подякував викладачам за якісну підготовку протягом навчання.

До привітань приєдналися завідувачі кафедр факультету Юрій  Жигуц, Іван Опачко та Йолана Голик. Наставники побажали випускникам знайти себе в житті, досягати поставлених цілей й пам’ятати про рідний університет.

Солодкий презент

Після урочистостей випускники разом із викладачами та гостями мали змогу поласувати солодким подарунком від компанії «Джейбіл»

Вітаємо випускників ІТФу й бажаємо їм професійних звершень!

Ніна Шпиток,
студентка відділення журналістики

Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.