Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Юрфак до Дня юриста влаштував змагання з міні-футболу

Перемогу в турнірі святкувала команда Головного територіального управління юстиції у області, друге місце – в старшокурсників факультету

0 468
Юрфак до Дня юриста влаштував змагання з міні-футболу
Уболівальники
Юрфак до Дня юриста влаштував змагання з міні-футболу
Під час гри
Крім урочистих і концертних заходів, свій професійний день правники УжНУ відзначили ще й по-спортивному – визначали володаря Кубка юридичного факультету з міні-футболу. Цьогорічні змагання відбувалися на спортивному майданчику університету біля гуртожитку №4.

За кількістю учасників це виявився чи не найбільш представницький турнір серед усіх факультетів університету – участь у ньому взяло 11 команд – по три в 3 групах і дві – в четвертій. За регламентом, грали один тайм 15 хвилин, а в плей-оф виходив переможець кожної групи.

У першому півфіналі зустрілися представники Апеляційного суду в Закарпатській області та Головне територіальне управління юстиції регіону. Судді не зуміли нічого вдіяти зі своїм суперником і поступилися – 0:2.

Юрфак до Дня юриста влаштував змагання з міні-футболу
Нагородження переможців

Другий півфінал закінчився з таким же рахунком: команда V-VI курсів виграла в другокурсників юрфаку, які теж мали шанси пройти до головного матчу змагань.

Та, мабуть, сили, віддані в ½ фіналу, виявилися останніми в юристів 2-го курсу: у матчі за бронзу їх ущент розбила команда Апеляційного суду Закарпаття – 3:0.

У останньому поєдинку, що визначав володаря головного трофея, зустрілися команди Територіального управління юстиції та збірна старшокурсників. За 15 хвилин поєдинку, студенти так і не спромоглися забити бодай гол у ворота суперника, пропустивши при цьому двічі.

Отож перемогу в турнірі до Дня юриста святкувала команда Головного територіального управління юстиції у Закарпатській області.

Команди були нагородженні грамотами, медалями та кубками.

Юрфак до Дня юриста влаштував змагання з міні-футболу
Переможці
Юрій Піясюк,
фото Івана Зейкана та із соцмережі ФБ
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.