Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

На юридичному факультеті студенти поспілкувалися з представниками Патрульної поліції та юстиції

Говорили про специфіку роботи правоохоронців, що безпосередньо реагують на виклики та переймаються безпекою громадян, та державних виконавців, які забезпечують виконання судових рішень, – з прицілом на можливе працевлаштування правників-випускників

0 193

На юридичному факультеті студенти поспілкувалися з представниками Патрульної поліції та юстиції

19 листопада на юридичному факультеті УжНУ відбулася зустріч із представниками Патрульної поліції Закарпатської області та Управління державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Закарпатській області.

Формат зустрічей і безпосереднього спілкування для правників – уже звична річ. Метою цієї стало обговорення специфіки роботи правоохоронців, що безпосередньо реагують на виклики та переймаються безпекою громадян. Зокрема, говорили і про можливість працевлаштування в підрозділі, оскільки є потреба в додаткових кадрах для поліції, які є мотивованими та готові до служби в регіоні.

На юридичному факультеті студенти поспілкувалися з представниками Патрульної поліції та юстиції

Надія Гойс
Надія Гойс

Не обійшлося й без запитань: юні правники цікавилися правопорушеннями, що їх найчастіше вчиняють представниками молоді, тим, як поліцейські реагують на такі діяння.

Головне територіальне управління юстиції у Закарпатській області представляла пані Надія Гойс, котра розповіла про особливості роботи державних виконавців, що передбачає забезпечення виконання судових рішень.

Повідомили студентам про регулярні вакансії у ДВС, на які призначаються публічні конкурси, у котрих можуть узяти участь молоді правники, що вже здобули другий (магістерський) рівень вищої юридичної освіти.

Варто підсумувати, що зустріч видалася змістовною й цікавою, а набуті знання неодмінно стануть у пригоді студентам юрфаку в перспективі.

Катерина Хижняк
Фото Вадима Рошканюка
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.