Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

На хімфаку підтримують добрі футбольні традиції

У міні-футбольному матчі за Кубок декана у рамках відзначення Дня хіміка перемогла викладацька збірна факультету

0 460
На хімфаку підтримують добрі футбольні традиції
На хімфаку підтримують добрі футбольні традиції
Серед заходів на відзначення Дня хіміка профільний підрозділ запланував і міні-футбольний турнір за Кубок декана. Тож баталії з м’ячем розгорнулися днями на спортмайданчику, що на університетському БАМі.

На хімфаку підтримують добрі футбольні традиції

Ростислав Вертелецький

«Цьогоріч змагатися зголосилися тільки 2 команди – викладацька й студентська збірні. У кожному колективі – по 6 представників. Гра виявилася захопливою, її хід неможливо було передбачити. Особливо приємно було змагатися на такому сучасному майданчику, який сподобався всім учасникам», – поділився один із організаторів заходу третьокурсник Ростислав Вертелецький.

Щодо поєдинку, то в першому таймі вигравали юнаки (2:0), однак у другій частині матчу наставники активізувалися й випередили молодших суперників. Таким чином, із рахунком 4:2 перемогу святкувала викладацька збірна.

На хімфаку підтримують добрі футбольні традиції

Ганна Кун

Заступник декана з виховної роботи Ганна Кун зауважила: «У нашому підрозділі навчається порівняно небагато юнаків, але охочих підтримувати футбольні традиції вистачає. Ветеранами футболу хімфаку є професори В.Гомонай, Є.Переш, С.Чундак. Кубок започатковано ще 2004-го року з ініціативи декана Василя Лендєла задля спортивного виховання й підтримання хорошої фізичної форми молоді та викладачів».

Від імені колективу Ганна Василівна також висловила вдячність директорові спортивно-оздоровчого комплексу УжНУ Андрію Курті за сприяння в організації заходу. Нагороди ж учасникам змагання вручать на урочистому концерті з нагоди Дня хіміка.

Ольга Брайлян,
фото Ростислава Вертелецького
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.