Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

На математичному облаштували святкову фотозону

На факультеті вміють створювати теплу атмосферу і ділитися радістю з іншими

0 1 081
На математичному облаштували святкову фотозону
На математичному облаштували святкову фотозону
Тематичні фотозони стали вже негласною родзинкою матфаку: студенти-активісти щоразу вигадують для них цікавий дизайн і самотужки оформлюють. Цього разу фотозону створили до Дня святого Миколая.
На математичному облаштували святкову фотозону

Декоративний комин, подарунки для чемних студентів і, звичайно ж, святий Миколай власною персоною, якого, за «інструкцією», треба посмикати за бороду, аби здійснювалися бажання: тоді  можна просити не лише солодощі, а й п’ятірки у заліковку та підвищення стипендій, – так математики (та й, зрештою, студенти інших факультетів) розважалися кілька днів.

На створення фотозони десятеро ініціативних студентів витратили близько 5 годин! І навіть попри те, що самим потрібно готуватися до модулів, не пошкодували часу й сил, аби подарувати свято іншим.

На математичному облаштували святкову фотозону

Один із активістів Діма «Миколай» Койтюк розповідає, що створювати фотозони на матфаку вже стало доброю традицією, тож це навіть не потребувало обговорень – хіба щодо дизайну.

«Створення фотозони та й взагалі всяка спільна робота – це завжди цікаво і весело. Цього разу надиха́лися новорічною музикою й мандаринами, жартували й спілкувалися. Не обійшлося й без дотепних ситуацій, про які ще довго будемо згадувати з усмішкою», – коментує хлопець.

Працю розподілили за справедливістю: хлопці драпірували стіну й складали декоративний комин, дівчата займалися більш витонченою творчою роботою – вирізали сніжинки, розмальовували комин, оздоблювали фотокуточок.

На математичному облаштували святкову фотозону

Як зізнається Діма, математики завжди ретельно продумовують, як мінімізувати витрати на матеріали, тому використовують підручні або такі, які вже мають у запасі, а щось навіть приносять з дому.

Фотозоні на третьому поверсі кілька днів поспіль раділи не лише студенти-математики, а й «туристи» з інших факультетів. Мабуть, матфак тому і є одним із найбільш дружніх факультетів: тут уміють створювати теплу атмосферу і ділитися радістю з іншими.

Ксенія Шокіна
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.