Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Творчі натури матфаку створили «валентинкову» фотозону

Фотокуточок, зі створенням якого упоралися за три години, припав до душі і закоханим, й одиноким серцям

0 819
Творчі натури матфаку створили «валентинкову» фотозону
Творчі натури матфаку створили «валентинкову» фотозону
У день всіх закоханих на вулицях міста можна було побачити солодкі парочки, дівчат із квітами або хлопців із подарунками та повітряними кульками-сердечками. У стінах УжНУ цього дня теж «пурхали» Купідончики. Атмосферу свята традиційно створили й на математичному факультеті.

Матфак уже славиться своїми фотозонами: завжди оригінальними, тематичними, а головне – з душею. Першу в 2017-му приурочили до Дня святого Валентина.

Творчі натури матфаку створили «валентинкову» фотозону

Фотозона

Ідейна натхненниця й рукодільниця Віталія Шевцова, яка цього разу керувала процесом, розповідає: «Я з дитинства мріяла займатися творчістю, навіть ходила до художньої школи. В інтернеті є багато цікавих ідей, а під час роботи над цією фотозоною брала до уваги і пропозиції інших студентів. Дуже допомагає Віка Ангела, з якою разом вигадуємо всілякі цікавинки. Хочеться, щоб математичний факультет був найкращим, в усьому тримав перед. А ще мала натхнення влаштувати на факультеті свято і додати трохи романтичних ноток нашій математичній сім’ї».

Цього разу атмосфера любові наповнила серця багатьох математиків, тож упоралися зі створенням фотозони всього за 3 години. Старання не були марними: фотокуточок припав до душі як закоханим, так і одиноким серцям.

Ксенія Шокіна
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.