Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Найвродливішу першокурсницю обрали на факультеті міжнародних економічних відносин

Головною принцесою вечора стала Воліка Янюк

0 920

Найвродливішу першокурсницю обрали на факультеті міжнародних економічних відносин

7 грудня у Закарпатському обласному палаці дитячої та юнацької творчості «Падіюн» відбулося грандіозне дійство – конкурс «Міс ФМЕВ», приурочене до святкування Дня міжнародника. Неймовірна атмосфера, видовищні виступи, продумана до деталей шоу-програма – це, якщо коротко описати, те, що пощастило споглядати студентам і гостям свята.
Найвродливішу першокурсницю обрали на факультеті міжнародних економічних відносин
Микола Палінчак

Стартував захід із привітальної промови декана факультету міжнародних економічних відносин Миколи Палінчака. Професор привітав колег із професійним святом, нагородив почесними грамотами за активну участь у житті факультету найкращих студентів, а також озвучив одну незначну, але дуже приємну новину: «Оголошую завтра день самостійної підготовки».

Наступним до слова запросили заступника міського голови Ужгорода Василя Гомоная. Після теплих привітальних слів Василь Васильович нагородив почесними грамотами від міськради викладачів факультету за сумлінну працю й підготовку висококваліфікованих спеціалістів.

Найвродливішу першокурсницю обрали на факультеті міжнародних економічних відносинНа цьому офіційна частина завершилася, і нарешті дійшла черга до того моменту свята, який всі нетерпляче чекали. Під бурхливі оплески залу – перший вихід учасниць конкурсу «Міс ФМЕВ» у вишуканому дизайнерському вбранні.

Найвродливішу першокурсницю обрали на факультеті міжнародних економічних відносин
«Dragonfly»

Хореографічними номерами розважали публіку танцювальний колектив центру творчого розвитку для дітей та дорослих «Зіраті-Зефірчик» із танцями «Матроси» та «Циганська шатриця», гурт «Корпорація друзів», студія сучасного танцю «Бліц». Також студенти ФМЕВ підготували особливий флешмоб як привітання зі святом рідного підрозділу. Особливо вразило публіку світлове шоу від циркової арт-студії «Dragonfly» – споглядати за тим, що коять на сцені гімнастки, неможливо було без роззявленого рота.

Найвродливішу першокурсницю обрали на факультеті міжнародних економічних відносинНе обійшлося й без інтелектуального конкурсу. Після другого виходу, конкурсантки мали змогу довести, що мають не тільки неймовірну вроду, а й виняткову гостроту розуму. Кожна з дівчат гідно впоралася з озвученими питаннями, незважаючи на те, що деякі виявилися особливо каверзними.

Найвродливішу першокурсницю обрали на факультеті міжнародних економічних відносин
Жанна Баранович

Глядачів милували співочими та інструментальними виступами: прекрасним оперним співом Ульяна Кастран – вихованка центру «Дорога життя» та всеукраїнського конкурсу «Барви життя», студентка другого курсу ФМЕВ Єлизавета Коцібан зі своїм сольним номером на скрипці, переможниця фестивалю «Литовська феєрія», учасниця проекту «Голос країни. Діти» Марина Фреган та солістка театрального міліцейського оркестру Жанна Баранович.

І ось, нарешті, настав той довгоочікуваний момент, заради якого у залі зібралося стільки глядачів – хто ж отримає корону головної красуні факультету міжнародних економічних відносин? Отож, друга віце-міс, за результатами голосування журі, – Рената Шеверя, яка, крім того, виграла в номінації «Міс артистизм», першою віце-міс визнали Владиславу Готру, а за сумісництвом ще й «Міс Привабливість». А головною принцесою вечора стала Воліка Янюк, яку й нарекли Міс ФМЕВ – 2017, а також «Міс фото» та «Міс глядацьких симпатій».

На цьому святкування Дня міжнародника не завершилося, адже студенти продовжили шоу-програму у місцевому нічному клубі.

Тетяна Боць,
фото авторки та із соцмережі ФБ
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.