Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Наші студенти демонстрували своїх улюбленців на виставці собак

«Зірка Закарпаття» зібрала в Боздоському парку понад 150 учасників – від маленьких декоративних чотирилапиків до суворих бійцівських собак

0 471
Наші студенти демонстрували своїх улюбленців на виставці собак
Наші студенти демонстрували своїх улюбленців на виставці собак
Уже котрий рік поспіль громадська організація Кінологічний клуб «Лайка» проводить в Ужгороді виставки собак «Зірка Закарпаття». Цього разу до участі долучилися й наші студенти зі своїми чотирилапими друзями.

Виставка зібрала в Боздоському парку понад 150 учасників: були представлені від маленьких декоративних чотирилапиків до суворих бійцівських собак – одна краща за іншу! Господарі залюбки розповідали про своїх улюбленців усім охочим, між тим знайомилися одне з одним та обмінювалися досвідом.

Наші студенти демонстрували своїх улюбленців на виставці собак

Ксенія Козіко і Лейс

Змагалися учасники у трьох номінаціях: Bеst in puppy (цуценята), Bеst in junior (юніори) та Bеst in show (дорослі собаки). Як суддям вдалося обрати кращих – загадка, бо призових місць обмаль, а присвоїти їх хотілося би кожному.

Студентка відділення журналістики Ксенія Козіко не лише взяла участь зі своєю улюбленицею Лейс, а ще й допомагала в організації, тож їй є що розповісти: «Лейс – десятимісячний американський стаффордширський тер’єр. Дуже слухняна і головне не агресивна.

Ми вже брали участь у такому конкурсі в Мукачеві – тоді Лейс посіла 2-ге місце серед цуценят. Тепер теж дістала оцінку «відмінно» (але вже змагалися з юніорами), щоправда, до титулу ми не дотягнули – завадила алергія. Вона в мене обожнює активний відпочинок: плавати любить – страшне! А ще шини тягає.

Наші студенти демонстрували своїх улюбленців на виставці собак

Наталія Павлик

Дуже рада, що є змога брати участь у таких конкурсах: це хороший досвід, можливість займатися із собакою, а ще – добре для виведення родоводу».

Окрім змагань за першість, влаштували й традиційні конкурси: «Модні песики», «Мій ненажера», «Дитина і собака», «Юний дресирувальник», «Дворняжка-очаровашка».

Студентка філологічного факультету УжНУ Наталія Павлик песиків обожнює, тож, ясно, і виставку оминути не змогла. Дівчина радо коментує: «Я завжди мріяла про собаку, бо дуже люблю цих чотирилапих. Усі мої друзі добре про це знають. Найбільше вподобала  басет-хаунда, бо в мене в дитинстві був такий вухань. На цьому заході дістала величезну дозу задоволення і, напевно, більше жодну таку виставку не пропущу!».

Ксенія Шокіна
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.