Неділя, 28.05.17, 07:48 | Вітаю Вас Гість | RSS

Головна » Усі публікації » Перспективи

Науковці біофаку УжНУ налагоджують співпрацю з Університетом Анкари
Науковці університету Анкари та доцент УжНУ Марина Кривцова

Днями доцент кафедри генетики, фізіології рослин і мікробіології Ужгородського національного університету Марина Кривцова відвідала з робочим візитом Туреччину, де зустрілася з колегами Університету Анкари.

 

Під час зустрічі з деканом природничого факультету вишу в Анкарі професором, доктором Латіфом Куртом та заступником декана ад’юнкт-професором, доктором Gül Nilhan TUĞ обговорювали шляхи співпраці й напрямки наукових досліджень у рамках білатеральної кооперації, а також можливість обміну студентами та академічними кадрами.

За інформацією доцента кафедри генетики,

фізіології рослин і мікробіології Марини Кривцової




Перспективи | 19.03.17 | Додав Г_Кришiнець | 369 | 5.0/1
Теги: біофак, Анкара, співпраця, університет

Схожі публікації:


Система Orphus Помітили помилку? Виділіть її й натисніть Ctrl+Enter!

0
avatar

Долучайся!

Ми у Facebook

Календар публікацій


Рубрики розділу

Афіша [8]Незабаром [15]
Актуально [139]Акції [130]
Позиція [18]МЦ-інтерв’ю [145]
Особистість [32]Студгромада [187]
Абітурієнт [77]Зблизька [84]
Наболіле [20]Із ректорату [143]
Не словом, а ділом [153]Компетентно [34]
Несподівано... [13]У ногу з часом [79]
Обмін досвідом [158]Теорія і практика [311]
Наукові форуми [269]Презентації [160]
Екскурсії [109]Дозвілля [200]
Ініціатива [47]Перспективи [37]
Підсумки [37]Спорт [230]
Традиції [187]Зустрічі [206]
Вітаємо! [232]Пам’ятаємо... [81]
Міжнародні контакти [227]Студентська практика [59]
Студмістечко [8]Конкурси [114]
На замітку [6]З минулого – в майбутнє [10]
Студентські будні і свята [9]Голоси неперебутнього [6]
Наше радіо [49]Слідами Евтерпи і Мельпомени [34]
Громада [1]Річниця [14]
Слава Україні! [8]Розмови від душі... [19]
З Приймальної комісії [91]The main news of university [12]
Подяка [8]Диванні розмови [1]
Телепідсумки [13]Письменник за прилавком [11]
Університетська кухня [2]Підсумки року [5]
Визнання [2]Експрес-інтерв’ю [3]

Інші матеріали рубрики