Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Невдовзі стартує черговий студентський спортивний табір у Словаччині

Четвертий тижневий табір триватиме з 3 до 10 вересня на озері (водосховищі) Домаша

0 417
Невдовзі стартує черговий студентський спортивний табір у Словаччині
Невдовзі стартує черговий студентський спортивний табір у Словаччині
У рамках проекту «Міжнародне молодіжне спортивне партнерство» між Словаччиною та Україною завдяки підтримці Норвезького фінансового механізму та уряду Словаччини з 3 до 10 вересня відбудеться четвертий тижневий студентський табір.

Табір буде присвячений водним видам спорту – віндсерфінгу, каякінгу, падлбордингу, яхтингу, вейкобордингу тощо. Він проходитиме на озері (водосховищі) Домаша у Словаччині завдяки Surfclub Domaša Holčíkovce. За словами організаторів, участь у таборі традиційно візьмуть 32 студенти з Технічного університету міста Кошиць (Словаччина) та Ужгородського національного університету. Майстер-класи проводитимуть досвідчені тренери, серед яких чемпіон світу з віндсерфінгу Патрік Поллак.

Окрім навчально-тренувальних занять, на студентів чекає цікава анімаційна програма, екскурсії, вечори відпочинку. Адже завданням проекту, крім ознайомлення з водними видами спорту, є розвиток туризму, підтримка економічної співпраці, інтегрований розвиток прикордонних регіонів, особливо ж спрощення безпосередніх контактів між жителями Словаччини та України.

До слова, попередній табір відбувся у червні. Раніше за програмою організували два зимові табори зі сновбордингу на Красії та в Татрах.

Іванка Когутич
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.