Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Перші пішли: ужнівські медики отримали омріяні дипломи

З документами про здобуту вищу освіту – випускники спеціальностей «Лікувальна справа», «Фармація» та «Сестринська справа»

0 649

Перші пішли: ужнівські медики отримали омріяні дипломи

Ущерть заповнена зала драмтеатру, щирі усмішки, квіти й вітання від найближчих – 26 червня в Ужгородському національному університеті вручили дипломи учорашнім студентам, а нині – випускникам медичного факультету.
Перші пішли: ужнівські медики отримали омріяні дипломи
Олександр Болдіжар

«Шановні колеги, – уперше такими словами звернувся до випускників декан медичного факультету Олександр Болдіжар, – віднині вас можна так називати. Ви всі наші діти, і нині ми відпускаємо вас у широке доросле життя. Пам’ятайте, що ви маєте підтримку від нас – ваших старших колег, які завжди прийдуть на допомогу в різних життєвих ситуаціях. Не забувайте одне одного, бо більше ніколи не зберетеся разом у тому складі, що сьогодні. Цінуйте дружбу, майте корпоративну гідність, любіть життя. Лікар – це та професія, яку ви обираєте назавжди».

Олександр Болдіжар дав чимало мудрих порад та настанов, а відтак оголосив наступний день… вихідним 🙂 та запросив до слова ректора УжНУ Володимира Смоланку.

Перші пішли: ужнівські медики отримали омріяні дипломи
Володимир Смоланка

«Завдяки вашим талантам, вашій праці, батьківському вихованню та роботі наших викладачів нині ви отримуєте омріяні дипломи, – відзначив Володимир Смоланка. – Ви маєте найбільше багатство в руках – молодість, тож не згайте її. Не обіцяю вам легкого майбутнього, але знаю точно: все буде добре. Вчіть мови – це ключ до успіху. Вдосконалюйтеся, працюйте – це потрібно і вам, і тим, кого будете лікувати. Усе залежить від вас, ви самі створюєте своє майбутнє».

Вітали випускників і від імені батьків, і від професорсько-викладацького складу. Самі ж винуватці свята, своєю чергою, дякували присутнім за підтримку та науку.

Цього дня близько 250 магістрів та бакалаврів стали на крок ближчими до своєї мрії – професії лікаря. Декан підрозділу запевняє: якість знань цьогорічних випускників зросла, адже успішно випускні іспити склало більше студентів, ніж торік.

Перші пішли: ужнівські медики отримали омріяні дипломиСвої дипломи отримали випускники спеціальностей «Лікувальна справа», «Фармація» та «Сестринська справа».

На завершення новоспечені випускники виголосили клятву Гіппократа й востаннє заспівали студентський гімн.

Ксенія Шокіна,
фото Сергія Денисенка
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.