Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Практичні поради про вступ до університету ужнівці запропонували школярам Хустщини

Протягом 3 днів профорієнтаційна команда найбільшого ВНЗ краю відвідала 14 шкіл району

0 223

Практичні поради про вступ до університету ужнівці запропонували школярам ХустщиниПрактичні поради про вступ до університету ужнівці запропонували школярам Хустщини

Що вивчають у найбільшому ВНЗ краю, як вступити на той чи той факультет, скільки коштує навчання і чому круто бути студентом Ужгородського національного університету, днями розповідали представники вишу школярам Хустщини.

Протягом 3 днів профорієнтаційна команда УжНУ, що складалася із енергійних та наполегливих представників університету, відвідала 14 шкіл. Зокрема, зі школярами спілкувалися декан математичного факультету Михайло Повідайчик, голова профбюро біологічного факльтету Аліна Гукливська, аспірантка математичного факультету Роксолана Блажівська, аспірант факультету історії та міжнародних відносин Михайло Пейк та студент факультету інформаційних технологій Олександр Цар.

Абітурієнтам розказали про правила прийому до вищого навчального закладу, доповнивши розповідь візуальним унаочненням. Показали, зокрема, презентацію про УжНУ та два відеоролики про університет та його випускників. Школярів зацікавлювали буклетами, листівками про факультети й спеціальності, які там можна опанувати, а також ознайомили з університетськими інформаційними ресурсами.

Гості рекомендували учням вдумливо обирати предмети для складання ЗНО, аби здобути кращі результати і мати більше шансів вступити на бажаний факультет.

Практичні поради про вступ до університету ужнівці запропонували школярам ХустщиниШколярі активно цікавилися тим, як відбувається навчання в університеті, питали про міжнародні практики та навчання за кордоном. Не оминули увагою й вартість навчання і дальші можливості випускників, а ще – розпитували про особливості студентського життя на різних факультетах. Найактивнішим учням гості дарували сувеніри з символікою УжНУ.

Ксенія Шокіна,
фото Роксолани Блажівської
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.