Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Представниця юридичного факультету взяла участь у міжнародній конференції щодо боротьби з корупцією в Україні

Третьокурсниця Яна Буковецька представляла на столичному форумі Закарпатський осередок ГО «Ти потрібен Україні», який вона очолює

0 297
Представниця юридичного факультету взяла участь у міжнародній конференції щодо боротьби з корупцією в Україні
Яна Буковецька (ліворуч)
5 грудня в Києві відбулася міжнародна конференція «Головні виклики у боротьбі з корупцією в Україні», яку організовували Transparency International Ukraine спільно із ОБСЄ. У форумі взяла участь і cтудентка ІІІ курсу юридичного факультету Яна Буковецька.

На заході йшлося про такі важливі для держави теми, як сприйняття антикорупційної політики, створення Антикорупційного суду в Україні та боротьба з корупцією на локальному рівні. Також відбулося обговорення коментаря до Закону «Про запобігання корупції».

Представниця юридичного факультету взяла участь у міжнародній конференції щодо боротьби з корупцією в УкраїніУ конференції взяли участь представники різних організацій. Наша студентка представляла Закарпатський осередок ГО «Ти потрібен Україні», який вона очолює.

Як експерти на форумі виступили депутати Верховеної Ради, представники ОБСЄ та керівники проектів DOZORRO і ProZorro.

До слова, Яна вже не вперше відвідує такі представницькі зібрання. Із останніх: ОБСЄ-кафе, на якому обговорювали Резолюцію ООН 1325 від 2000 року «Жінки. Мир. Безпека» та проблеми гендерної рівності й насильства проти жінок; форум Фундації прав людини «Голос жінки має силу,» який відбувся нещодавно у Дніпрі, низку інших цікавих і пізнавальних заходів.

Вл. інф.
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.