Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Приймальна комісія УжНУ вчасно виконує завдання на 2017-й рік

Також Вчена рада підтримала обрання на посади окремих науково-педагогічних працівників, уточнила теми дисертаційних досліджень, надала дозвіл на наукове керівництво, рекомендувала до друку видання й ухвалила кандидатури голів ДЕК

0 316
Приймальна комісія УжНУ вчасно виконує завдання на 2017-й рік
Приймальна комісія УжНУ вчасно виконує завдання на 2017-й рік
Як правило, щорічно у квітні-травні та грудні Приймальна комісія звітує про виконану роботу. Тож на черговій Вченій раді слово відповідальний секретар підрозділу Петро Горват.

«Правила прийому до УжНУ були cхвалені й оприлюднені вчасно, будь-які зміни максимально оперативно висвітлюються», – зауважив Петро Петрович, додавши: через об’єктивні причини правила ще не набули остаточного варіанту.

Ішлося й про профорієнтаційні олімпіади, які цьогоріч організовують уперше. У заочному турі свої знання продемонстрували 46 учасників. Із географії, фізики, хімії уже провели й очний тур. Конкурс із біології та математики заплановано на 30 квітня.

Окрім цього, на зібранні Вченої ради рекомендували надати завідувачу кафедри української літератури УжНУ Валентині Барчан почесне звання «Заслужений працівник освіти України», а доценту кафедри фізики напівпровідників Антону Когутичу – звання старшого дослідника.

Також підтримали обрання на посади окремих науково-педагогічних працівників, уточнили теми дисертаційних досліджень, надали дозвіл на наукове керівництво. А ще – рекомендували до друку окремі видання й ухвалили кандидатури голів ДЕК.

Наступне засідання заплановане на четвер, 23 травня.

Ольга Брайлян
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.