Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Серед планів університету на рік – продовження фінансового стимулювання найкращих працівників

Володимир Смоланка озвучив завдання на 2017 рік

0 516
Серед планів університету на рік – продовження фінансового стимулювання найкращих працівників
Серед планів університету на рік – продовження фінансового стимулювання найкращих працівників
Окрім звіту за минулий рік, ректор Ужгородського університету Володимир Смоланка представив також найголовніші завдання діяльності УжНУ на 2017 рік.

Пріоритетним залишається дальше виконання норм Закону України «Про вищу освіту», концепції інноваційного розвитку вишу. Надалі запроваджуватимуться окремі фахові курси для магістрів та докторів філософії англійською мовою.

Окремий аспект – розширення переліку спеціальностей, навчання за якими пропонуватимуться іноземним абітурієнтам (окрім популярних медичних галузей, також економічні, природничі, інженерно-технічні).

У цьому календарному році продовжать активну участь у міжнародних, державних та регіональних конкурсах, наукових, науково-технічних та інноваційних проектах. Результати досліджень представлятимуться у наукометричних базах даних.

Впроваджуватиметься й інформаційно-виробнича система «Освіта», яка дозволяє обробляти дані, захищаючи їх. Аби поліпшити комунікацію студентів і потенційних роботодавців університет розширюватиме сферу електронного документообігу.

Розширять також застосування системи публічних закупівель «Prozorro». Прагнуть збільшити й спеціальний фонд.

З-поміж планів – започаткування конкурсу проектів серед студентів і співробітників університету щодо інфраструктурного, соціального, культурно-мистецького та спортивного розвитку університету.

«Вперше за всю історію наш ВНЗ увійшов до двадцятки найкращих в Україні, що відображено в консолідованому рейтингу. Хочу відзначити плідну працю всіх працівників і наголосити, що ми продовжимо фінансове стимулювання найкращих. Думаю, колектив упорається з поставленими завданнями!» – підсумував Володимир Смоланка.

Ольга Брайлян,
фото Віталія Завадяка
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.