Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Співпраця факультету туризму та МК з Генконсульством Словаччини розширює практичну спрямованість освітнього процесу

Результат міжнародних домовленостей – розширення баз практик для студентів-туризмознавців

0 412
Співпраця факультету туризму та МК з Генконсульством Словаччини розширює практичну спрямованість освітнього процесу
Співпраця факультету туризму та МК з Генконсульством Словаччини розширює практичну спрямованість освітнього процесу
Невід’ємним елементом навчання на факультеті туризму та міжнародних комунікацій Ужгородського університету є органічне поєднання теорії та практики. З кожним роком відпрацьовується співпраця з тими організаціями та установами туристичної галузі, які здатні забезпечити практичну спрямованість освітнього процесу у виші.

Тож факультет і його структурні підрозділи є активними учасниками міжнародного співробітництва з прицілом на розширення баз студентської практики, зокрема в таких країнах, як Туреччина, Греція, Німеччина, Швейцарія, США, Угорщина, Словаччина, Польща, Чехія, Іспанія, Сербія, Австрія, Таїланд, ОАЕ.

Минулого тижня на факультет туризму та МК з робочим візитом завітали голова підприємців готельно-ресторанного та туристичного бізнесу міста Пухова (Словаччина) Владімір Тараба, власник мережі готелів ALEXANDRA COMPLEX (понад 10 закладів) Маріан Гантак та їхній представник в Україні – Олександр Данилов. У ході зустрічі було обговорено питання щодо організації баз виробничих практик для студентів підрозділу.

Керівництво факультету ознайомило словацьких підприємців зі специфікою навчальних планів за спеціальностями «Туризм» та «Готельно-ресторанна справа», програмами практик. Наголошено, що студенти факультету вже мають добрий досвід практикування як в Україні, так і за її межами.

Сторони домовилися про довгострокову співпрацю з підписанням міжнародної угоди між Ужгородським національним університетом та мережею готелів ALEXANDRA COMPLEX, що розширить можливості проходження студентами міжнародних практик і стажувань у сфері професійної діяльності.

Тішить, що зустріч відбулася з ініціативи Генерального консула Словацької Республіки в Ужгороді пані Янки Бур’янової. Тісна співпраця між факультетом туризму та МК УжНУ з Генконсульством Словаччини в нашому місті, що сприяє розвитку та популяризації підрозділу на міжнародному рівні, триває.

За інформацією заступника декана з навчальної роботи
Руслани Жовтані
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.