Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Шаховий етап 10-ї спартакіади УжНУ виграли історики

Другими стали викладачі факультету інформаційних технологій, третіми – хіміки

0 774
Шаховий етап 10-ї спартакіади УжНУ виграли історики
Шаховий етап 10-ї спартакіади УжНУ виграли історики
Загальноуніверситетська спартакіада викладачів та співробітників УжНУ набирає обертів. Після бадмінтону та шашок 22 лютого в СК «Буревісник» зібралися визначити сильнішу команду на турнірі з шахів.

12 команд представляли різні факультети та підрозділи УжНУ.

Шаховий етап 10-ї спартакіади УжНУ виграли історики

Стежив за ходом гри головний суддя турніру Аркадій Ворович, котрий є неодноразовим призером різних змагань із шахів. Він пояснив, що етап буде проводитися у 5 турів за швейцарською системою. Допомагав йому у проведенні та організації змагань старший викладач кафедри фізичного виховання Василь Шароді.

Головними фаворитами змагань стали минулорічні переможці – історики, а також математики. Викладачі історичного факультету відразу взялися доводити свою першість, тож зі старту захопили лідерство.

Боротьбу з ними за «золоті» нагороди активно вели ІТ-шники, а також хіміки. Однак торішні переможці й цього року впевнено фінішували першими. «Срібло» здобули викладачі факультету інформаційних технологій, третіми стали хіміки, які у шашках виступили краще (2-е місце).

Цей турнір став винятково чоловічим – не було жодної представниці прекрасної статі.

Призерів нагородили медалями та грамотами.

Уже наступного тижня відбудеться черговий етап спартакіади – баскетбол, який також пройде у СК «Буревісник», адже для головного спортзалу університету нарешті закупили нові баскетбольні кільця.

Юрій Піясюк
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.