Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Економісти Ужгородського університету коронували свою найпершу красуню

Титул «Міс економічного факультету 2018» завоювала Оксана Худан, І віце-міс стала Андріана Ріпич, ІІ віце-міс – Анастасія Данило

0 705

Економісти Ужгородського університету коронували свою найпершу красуню

В обласному музично-драматичному театрі, де економісти святкували День першокурсника, відбувся й приурочений до нього конкурс краси «Міс економічного факультету 2018».
Йосип Борто вручає грамоту Віталію Сержанову
Йосип Борто вручає грамоту Віталію Сержанову

Розпочали дійство з чудового виступу оркестру Закарпатської філармонії. Відтак – традиційна урочиста частина. Слово надали деканові підрозділу Віталію Сержанову, який привітав колег і студентів та сповістив, мабуть, найбільш очікувану новину вечора: «Завтра оголошується вихідним днем!».

Після привітань декана на сцену запросили представників місцевої влади для вручення почесних грамот та подяк студентам і викладачам економічного факультету, а саме: Дениса Мана – директора департаменту економічного розвитку і торгівлі обласної державної адміністрації, Йосипа Борто – першого заступника голови облради та Олександра Білака – заступника міського голови Ужгорода.

Економісти Ужгородського університету коронували свою найпершу красунюА конкурс краси розпочався із одного з найяскравіших виходів дівчат – в українському стилі. Також було дефіле в дизайнерському вбранні, що його надав один із спонсорів вечора; вихід у купальниках і останній – у вечірньому вбранні.

Економісти Ужгородського університету коронували свою найпершу красунюОкрім того, дівчат оцінювали не лише за їх красою, а й інтелектом та вмінням дати вичерпну й доречну відповідь на будь-яке каверзне питання, що ставили ведучі. Варто відзначити, що конкурсантки впоралися з цим на «ура» і ще раз «ура»!

Економісти Ужгородського університету коронували свою найпершу красуню

Оксана Худан
У центрі –Оксана Худан

А між дефілюваннями красунь розважали публіку запальними й динамічними виступами студія сучасного танцю «Бліц», ансамбль барабанниць-мажореток Ужгородського коледжу культури і мистецтв, танцювальна пара Анастасія Лендьел та Аркадій Гуловський з клубу спортивного танцю «Грація», зі східними танцями – Дарина Осика, четвертокурсниця економічного факультету, а також чирлідерки підрозділу, з вокальними привітаннями виступив Володимир Луцький.

Ну й куди ж без гумору? «Розрухали» глядачів своїми виступами команда КВН економічного факультету «Ва-банк» а також студія абсурду «Михалич» із підготовленим відео з інсайдерськими жартами підрозділу☺

І нарешті довгоочікувана мить – шоу результатів. Тримаючи до кінця напругу та інтригу, ведучі таки оголосити рішення журі про звання найголовнішої красуні факультету.

Отож титул «ІІ Віце-міс» здобула учасниця під № 10 Анастасія Данило, «І Віце-міс» – учасниця № 4 Андріана Ріпич, яка, окрім того, виграла сертифікат на навчання в модельній школі «A Star» від Анни Феєр. Титул «Міс економічного факультету 2018» завоювала… учасниця під № 6 Оксана Худан. Найщиріші вітання з перемогою!

Продовжили святкування події в одному з місцевих клубів.

Тетяна Боць,
фото авторки
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.