Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

«Смачно в УжНУ» з Галиною Шумицькою, котра знає рецепти успіху, але впевнена, що вибирати й готувати маєш сам

Декан філологічного факультету – про багатоваріантність у кулінарії і житті

0 1 383

Щойно поскладали ЗНО свіжоспечені випускники й випускниці шкіл, на часі – скуштувати абітурієнтського хліба. Попереду – відповідальний етап вибору того, де їм професійно «випікатися» далі, ще й так, щоб не глевкими фахівцями вдатися. Тим, хто має смак до Слова і хоче його відчувати ще тонше, делікатніше, стати справжнім гурманом, господиня філфаківської кухні – декан факультету Галина Шумицька – вирішила розказати і показати, що і як уміють готувати на цьому ґаздівстві…

Крім рецепту страви, яку приготувала Галина Шумицька (він у самому кінці програми), пропонуємо вам також швидкий доступ до, на наш погляд, «найсмачнішого» з того, чим поділилася в розмові декан філологічного факультету. Тож у цьому «меню»:

Василь Третяк,
камера Роберта Паппа

Залишіть відповідь

X